<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Katuvilinä, kuvituskuva.

Some-arvonnan säännöt

 • Arvonnan järjestäjänä toimii POP Pankki Kurikka (myöhemmin tässä tekstissä "arvonnan järjestäjä").

 • Arvontaan voi osallistua Facebook-julkaisussa ilmoitettuna aikana POP Pankki Kurikan Facebook-sivulla tai POP Pankki Kurikan Instagram-sivulla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

 • Arvontaan osallistutaan Facebook-julkaisussa ilmoitetulla tavalla (esim. kommentoimalla) POP Pankki Kurikan Facebook-sivulla tai vastaavassa Instagram-julkaisussa Instagram-sivulla @pop_tre_ideaparksjk_k. Arvontapostaukseen voi jättää useamman kommentin, mutta arvonnassa samalta käyttäjältä huomioidaan vain yksi kommentti.

 • Osallistuneiden kesken arvotaan päivityksessä mainittu palkinto. Arvonta suoritetaan viikon sisällä osallistumisajan sulkeuduttua kaikkien osallistumisajan sisällä osallistuneiden kesken. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnon noudosta tai toimittamisesta sovitaan erikseen (toimitus vain Suomeen).

 • Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookissa tai Instagramissa vastaamalla voittajan jättämään kommenttiin. Lisäksi arvonnan järjestäjä pyytää voittajaa vielä olemaan yhteydessä yksityisviestillä, jossa pyydetään toimittamaan voittajan yhteystiedot mahdollista palkinnon toimittamista varten. Mikäli voittajaa ei tavoiteta edellä mainituilla tavoilla viikkoon, pidättää järjestäjä oikeuden valita uusi voittaja. Saatuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin eikä luovuteta kolmansille osapuolille, vaan niitä käytetään ainoastaan palkinnon lähettämistä varten. 

 • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvonnan osallistumisen yhteydessä.

 • Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 

 • Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

 • Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

 • Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 • Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin, Instagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin, Instagramin tai vastaavan median.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä