<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Kurikka

Aleksi Forsström Kurikan konttorissa, kuvistuskuva.

Olen Aleksi Forsström,

Toimin Kurikan Osuuspankissa lakiasiainjohtajana.

Siirryin pankin palvelukseen vuonna 2010 toimittuani sitä ennen yksityisen lakiasiaintoimiston palveluksessa. Jo toinen vuosikymmen on siis alkanut pankkimme asiakkaitten parissa. Koulutukseltani olen oikeustieteen kandidaatti ja suorittanut myös ns. tuomioistuinharjoittelun, joten virallisemmissa yhteyksissä tittelinä vilahtelee varatuomari.

Vastuulleni pankissa kuuluvat mm. notariaattipalvelut, eli selkeämmin sanottuna asiakirjojen laadinta, olipa kyse sitten kauppakirjoista, vuokrasopimuksista, edunvalvontaan liittyvistä asiakirjoista, testamenteista, avioehdoista, osituksista, perukirjoista tai perinnönjaoista. Riita-/rikosasioiden hoito ei kuitenkaan kuulu palveluvalikoimaamme. 

Yleensä ihmiset ovat kiinnostuneet varallisuutensa kasvattamisesta ja vaalimisesta. Tällaiseen taloudelliseen kokonaisturvaan kuuluvat myös perhe- ja perintöoikeudelliset asiakirjat, joilla pyritään varautumaan äkillisiin tai pysyviin muutoksiin joko omassa tai omaisten arjessa. Pankkilakimiehen työsarka koostuukin pitkälti näiden tarpeiden kartoittamisesta sekä tarkoitusta vastaavien asiakirjojen laadinnasta.

Videolla pääset tutustumaan lakiasiantuntijoihimme paremmin!

Joko sinulla on asiat kunnossa?

Varaa aika keskusteluun ja varmista sekä itsesi, että läheistesi taloudellinen vakaus elämäntilanteen muuttuessa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä