Hyppää sisältöön
Palvelukatko POP Pikalaina -palvelussa torstaina 28.9.2023

Blogi

 • Monialayrittäjä Sanna-Kaisa Mäkelä luottaa suunnitelmallisuuteen ja verkostojen tukeen

  Sanna-Kaisa Mäkelä pääsee yrittäjänä toteuttamaan omia intohimojaan. Pääasiassa hänen päivänsä kuluvat markkinointipalveluita tarjoavan Mialon parissa, mutta hän pyörittää myös yhteisöllistä työtilaa sekä toimii osakkaana Nuuka Clothing -vaatetusalan yrityksessä. Sanna-Kaisa kertoo omasta arjestaan yrittäjänä sekä kertoo vinkkinsä yrittäjäksi aikoville.

 • Kiinteistöhuolto Hernesniemelle työn jälki on ylpeyden aihe

  Yrittäjä Esa Hernesniemi vastaa puhelimeen kaivinkoneensa kopista. Kiinteistöhuolto Hernesniemi on palvellut asiakkaita jo yli 30 vuotta. Kiinteistöhuollon ohella yritys on laajentanut toimintaansa maa- ja vesirakentamiseen, koneurakointiin sekä piha- ja viherrakentamiseen sen mukaan, mitä tarpeita asiakkailla on ollut.

 • The Good Guys syntyi halusta luoda markkinoille uusia alkoholittomia juomavaihtoehtoja

  Viisi vuotta sitten fermentoitu teejuoma, kombucha, teki vasta tuloaan Suomeen. The Good Guys perustettiin vuonna 2018 kaverusten yhteisestä halusta luoda alkoholittomia vaihtoehtoja markkinoille. ”Aloitimme alun perin tutustumaan kaveriporukalla teekulttuuriin, mutta sitten teehen valmistettava kombucha tuli mukaan kuvioihin”.

 • Vinkit ensimmäisen oman kodin löytämiseen ja muuttoon

  Muutto ensimmäiseen omaan kotiin on iso ja jännittävä muutos elämässä. Samoihin aikoihin saattaa osua esimerkiksi opintojen aloitus uudella paikkakunnalla. On siispä aika ottaa vastuu itsestään ja omista asioistaan. Keräsimme sinulle muutamia vinkkejä muistettavista asioista valmiiksi sitten, kun omaan kotiin muutto on ajankohtainen.

 • Seija Öystilä on tullut töihin pyörällä

  Kilometrikisa kirittää pyöräileviä poppilaisia

  POP Pankki osallistuu Pyöräilykuntien verkosto ry:n järjestämään valtakunnalliseen Kilometrikisaan. POP Pankkikeskuksen IT-tiimissä työskentelevä Seija Öystilä on yksi POP Liikkuu -joukkueen jäsenistä. Kilometrejä hänelle on kertynyt vajaassa kahdessa kuussa reilut 600.

 • Oman talouden hoidossa tarvitaan ennakointia

  Entinen Kalpan hyökkääjä ja kapteeni Tommi Jokinen auttaa nykyään POP Pankki Järvi-Suomen Siilinjärven konttorilla henkilöasiakkaita oman talouden hoitamisessa.

 • Pankki auttoi maatilan kehittämisessä

  Maatalousyrittäjä Juha Vehkalahti on ollut POP Pankki Lavian asiakas koko elämänsä. Maatilan kehittämiseen on tarvittu pankilta lainaa useampaankin otteeseen, mutta palveluneuvoja Hannele Kivirannan kanssa pankkiasiat on saatu aina helposti hoidetuksi.

 • Näin voit saada POP Kotitalouslainaa

  POP Kotitalouslaina tulee asuntolaina-asiakkaalle apuun, kun tarvitaan pieni laina esimerkiksi yllättävään menoon tai unelman toteuttamiseen. Lainan hakeminen käy nopeasti verkossa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä