Hyppää sisältöön

Blogi

 • ASP-webinaarin kysymyksiä ja vastauksia

  Asuntomarkkinat käyvät vilkkaana – myös ensiasunnon ostajat ovat hereillä. Järjestin ASP-säästämisen webinaarin 20.4.2021. Webinaari keräsi mukavasti osallistujia ja kysymyksiä.

 • Kesätyötienesteistä enemmän irti: täysi-ikäisen vinkit

  Kesäduuni on muutakin kuin kuuluisaa bluesia. Kesällä kerrytetty palkka auttaa tasapainottamaan opiskeluajan budjettia, mutta voi myös toimia pesämunana monen haaveen toteuttamiselle. Kokosimme muutaman taloudenhallintavinkin opintojen ohessa työskenteleville täysi-ikäisille opiskelijoille:  

 • Nuoren kesätyöläisen pankkiasioiden muistilista

  Onneksi olkoon - kesätyö on hyvä mahdollisuus tutustua erilaisiin töihin ja työpaikkoihin. Kokemus auttaa omien tulevaisuuden suunnitelmien hiomisessa ja esimerkikiksi siinä, mitä lähteä opiskelemaan jatkossa. Mutta... Hoidetaan pari pankkiasiaa ensin. Kokosimme listan asioita, mitä ottaa huomioon nuoren pankkiasioinnissa, sillä alaikäisenä osaan palveluista voi liittyä joitakin rajoituksia. 

 • Onnellinen lapsiperhe, kuvituskuva

  Suomen parasta, asiakkaiden suosittelemaa palvelua

  Hyvä asiakaspalvelu on paitsi sydämen myös tahdon asia. Meille on tärkeää, että asiat hoituvat ja jokainen asiakas tulee lämpimän ammattimaisesti kohdatuksi valitsemassaan kanavassa. Asiakaspalvelusta me olemmekin saaneet hyvää palautetta jo vuosien ajan – olemmehan tulleet valituksi Suomen parhaimman asiakaspalvelun pankiksi jo yhdeksän kertaa. Kuinka hyvää asiakaspalvelua voi mitata jatkuvasti sitä samalla kehittäen?

 • Tavoitteena toimistotyön hiilijalanjäljen pienentäminen

  Bonum Pankki Oyj:n Espoon toimipiste sai WWF:n Green Office -sertifikaatin marraskuussa 2020. Ohjelman valmistelu alkoi jo kuukausia aiemmin. – Rahoitusalalla kiinnitetään vastuullisuuteen koko ajan enemmän huomiota. Green Office -ohjelman avulla voimme aktiivisesti vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeemme, sanoo Bonum Pankilla ohjelmatyöryhmässä mukana oleva johtaja Timo Hulkko.

 • Mikä on menestyvien paikkakuntien salaisuus?

  Kaupungistuminen on Suomessakin näkyvä megatrendi. Imevätkö kasvukeskukset kaikki ihmiset ja investoinnit ja tyhjentävät muun maan? Sen ei tarvitse olla niin, vastaa Helsingin yliopiston aluesuunnittelun ja -politiikan professori Sami Moisio. Hän kertoo kolme tärkeintä tekijää, jotka yhdistävät menestyviä alueita. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä