Hyppää sisältöön

Blogi

 • Touko Knuuttila

  Harmaa talous ja huijarit kuriin

  Touko Knuuttila toimii AML (Anti Money Laundering) Compliance Officerina POP Pankkikeskuksessa. Hänen työnkuvaansa sisältyy rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen liittyvän sääntelyn sekä pakotteiden seuraaminen sekä huolehtiminen siitä, että POP Pankeissa toimitaan näiden mukaisesti.

 • Ari Voutilainen

  Digitaalisuus tukee paikallisuutta ja sujuvaa asiointia – haastattelussa POP Pankki Järvi-Suomen hallituksen puheenjohtaja

  Ari Voutilainen on yli tuhannen työntekijän informaatio- sekä terveyden- ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio Istekki Oy:n strategiajohtaja. Hän on myös POP Pankki Järvi-Suomen hallituksen puheenjohtaja ja lisäksi hänet on nimitetty vuoden 2023 alusta lähtien POP Pankkikeskuksen hallintoneuvoston varapuheenjohtajaksi. Hänen mukaansa hallituksella on tärkeä rooli toimia pankin henkilöstön ja strategisen suunnan muutoksen tukijana ja turvaajana.

 • Hyvä pankkipalvelu kuuluu myös nuorille – lue Anni Kurosen talousvinkit opiskelijoille

  Asiakkuuspäällikkö Anni Kuronen odottaa hetken ennen kuin aloittaa nuorille suunnatun Rahaviikko-esityksensä nauhoittamisen aiheenaan opintolaina. Rahaviikko on kansainvälinen peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu taloustaitojen teemaviikko. Anni, millaiset asiat kiinnostavat nuoria yleensä? – Opintolainat ja oma asunto kiinnostavat kyllä nuoria. Siksi Rahaviikolle oli mukava ja mielenkiintoista osallistua, sillä talouskasvatus ja viikon teemat ovat ylipäätään aiheita, joita mielelläni tuon esille nuorten kanssa keskustellessani, kertoo POP Pankki Järvi-Suomen digikonttorin asiakkuuspäällikkö Anni Kuronen.

 • Huijaustekstiviestit yleistyvät – vinkit niiden tunnistamiseen

  Saitko kummallisen tekstiviestin pankista? Huijarit ovat alkaneet suosia sähköpostien lisäksi huijaustekstiviestejä, sillä myös niiden avulla saadaan tavoitettua suuria joukkoja sekä nuorempia henkilöitä. Kokosimme vinkit, miten tunnistat tekstiviestin huijaukseksi.

 • Rivitalo, jonka pihaan on parkkeerattu auto.

  Kannattaako asua vuokralla vai ostaa asunto, kun asumisen kustannukset nousevat?

  Moni miettii parhaillaan, miten voisi itse vaikuttaa asumisen menoihin, kun asumisen kustannukset ovat nousseet. Osaan menoista voi vaikuttaa itse ja osaan taasen ei, kuten sähkön hintaan tai korkojen nousuun. POP Pankkikeskuksen rahoituksen kehityspäällikkö Sari Airaksinen kirjoittaa, kannattaako nykyisessä markkinatilanteessa asua omistusasunnossa vai vuokralla.  

 • Kuva olohuoneesta, jossa nojatuoleja, sohvapöytä ja senkki

  Unelmana oma koti? Omaan kotiin satsaaminen kannattaa

  Milloin on oikea aika ostaa oma asunto? Siinä kysymys, mitä moni meistä miettii. Pienen ajan sisällä korkotaso on noussut melko voimakkaasti, ja uutisista on saanut lukea inflaatiosta ja kohonneista elämisen kustannuksista. Korkotason nousu yhdistettynä muuten kohonneisiin asumiskuluihin vaikuttaa siihen, että oman asunnon ostoa harkitaan tarkemmin.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä