<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Kurikka

Antti Savola Kurikan konttorilla, kuvituskuva.

Olen Antti Savola,

Kurikan Osuuspankin toimitusjohtaja. Pankkiuraa minulla on takana 15 vuotta, joista noin kaksi vuotta nykyisessä toimessa Kurikan Osuuspankissa. Vapaa-aikani kuluu lähinnä kotitilalla maa- ja metsätalouden parissa sekä tyttären lentopallo- ja pesäpalloharrastusten merkeissä. 

Meidät tavoittaa.

Pankissamme on jokaiselle asiakkaalle oma asiakasvastaavansa, jolle on suora yhteys. Meillä on myös asiakaslupauksena vastata nopeasti asiakkaan yhteydenottoon. Tämä asiakaslähtöisyys on pankkimme kulmakiviä, joka on saanut arvostusta asiakastyytyväisyyden mittaustuloksissa vuodesta toiseen. POP Pankit ovatkin palkittuna useana vuonna peräkkäin parhaasta asiakastyytyväisyydestä.

Varaa aika POP Taloushetkeen pankkimme ammattitaitoisille asiakasvastaaville, niin voitte yhdessä suunnitella oma taloutesi kuntoon. Niin, ja taloushetken voit käydä nykyään kätevästi etänä, POP Verkkohetkenä, vaikkapa vain kotisohvalla istuen. 

Pankkivinkkini:

  • Oman talouden suunnittelu on tärkeä ja kehittämisen arvoinen taito. Seuraa siis omaa talouttasi.

Katso alta video ja tutustu Anttiin paremmin!

Onko pankkiasiasi kunnossa?

Ota Anttiin yhteys puhelimitse:

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä