<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Kurikka

Myynnin tuki Kurikan konttorilta, henkilökuva.

Olemme myynnin tuen tiimi,

johon kuuluu viisi työntekijää; Taru Yli-Venna, Jaana Hakkola, Katariina Vakkuri, Mari-Josefia Saarela ja Meiju Koivumäki.

Toimenkuvaamme kuuluu mm. asiakirjojen tallennus, puhelinvaihde, kassapalvelut, verkkopankkiviestien hallinnointi, maksuliikenne, erilaisten raporttien seuranta sekä monenmoisia markkinointitehtäviä.

Työvuosia Kurikan POP Pankissa meille on kertynyt yhteensä noin 55 vuotta, puolet meistä on ollut talossa hiukkasen pidempään kuin toinen puoli...

Vapaa-aikamme kuluu erilaisissa puuhissa, yksi meistä on uunituore mummi ja tykkää leipoa, toinen harrastaa moottoripyöräilyä ja -kelkkailua sekä koirailua 24/7, kolmas harrastaa valokuvausta ja Euroviisuja, neljäs valmentaa cheerleadingia ja tykkää liikkua luonnossa ja viides tykkää sisustaa ja on viime aikoina hurahtanut kutomiseen.

Pankkivinkkimme:

  • Älä jää mieltä askarruttavien kysymysten kanssa yksin - ota meihin rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai verkkopankkisi kautta!

Katso alta video ja tutustu myynnin tukeen paremmin!

Onko pankkiasiasi kunnossa?

Ota meihin yhteys puhelimitse:

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä