<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Kurikka

Susanna Friman Kurikan konttorilla, kuvituskuva.

Olen Susanna Friman,

Aloitin työt Kurikan POPissa helmikuussa 2022.

Pankkiuraa tätä ennen minulla on reilun 10 vuoden ajalta, josta suurimman osan olen työskennellyt yritysasiakkaiden parissa.

Kurikan POP Pankkiin minut houkutteli pankin hyvä maine asiakkaiden keskuudessa. Huono juttu ei ole sekään, että konttori sijaitsee kotipaikkakunnallani. Pidän tärkeänä, että työtä täällä tehdään aidosti asiakkaita varten ja asiointi on sujuvaa. Oman asiakasvastaavan saa kiinni suorasta numerosta ja tapaaminenkin onnistuu nopealla aikataululla.

Toimin yritysasiakasvastaavana ja hoidan yritysten ja yrittäjien pankkiasioita. Oli kyse uuden yrityksen perustamisesta, yrityksen kassanhallinnan ratkaisuista, investoinnista tai mistä vaan, niin olen mielelläni apuna sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Pitkä kokemukseni yrittäjien kanssa työskentelystä on tuonut näkemystä hoitaa yrityksen ja yrittäjien asioita kokonaisuutena ja osaan löytää asiat, joihin on hyvä kiinnittää huomiota. Olen erityisen innoissani kun pääsen tapaamaan uuden aloittavan yrittäjän ja tukemaan häntä yrittäjyyden ensiaskeleissa. 

Vapaa-aikanani tykkään harrastaa erityisesti salibandyä, jota harrastan aktiivisesti. Harrastuksiini kuuluu lisäksi musiikki ja muutakin liikuntaa. 

 

Pankkivinkkini:

  • Yrittäjä - muista turvata yrityksesi tärkein pääoma - itsesi!

Katso alta video ja tutustu Susannaan paremmin!

Onko pankkiasiasi kunnossa?

Ota Susannaan yhteys puhelimitse tai varaa aika tapaamiseen:

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä