POP Joustoa joka päivään!

Tuntuuko että välillä tarvitsisit joustoa arjen hankintoihin tai haluaisit toteuttaa suurempia tai pienempiä unelmiasi? POP Joustoluoton avulla saat maksuaikaa niin isompiin kuin pienempiinkin hankintoihin. 

Laske ja hae

POP Jousto on kulutusluotto, joka on aina käytössäsi

POP Jouston avulla voit toteuttaa haaveitasi tai taklata odottamattomat yllätykset. POP Jouston avulla voit tehdä hankintoja kotiin, vaihtaa auton tai mitä tahansa muuta johon tarvitset ylimääräistä joustoa. 

Voit hakea joustoluottoa tarvitsemasi määrän ja se on käytössäsi silloin kun sitä tarvitset. Kerran myönnetty POP Jousto on käytettävissäsi ja voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi.

Miten POP Jousto toimii?

Räätälöimme POP Jouston sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Joustoluotto sovitaan aina asiakaskohtaisesti, ja siksi myös niiden korko on yksilöllinen.

POP Jousto voidaan myöntää reaalivakuudella, vakuudeksi käy esim. asunto tai kesämökki. POP Joustoluotto voidaan myöntää myös vakuudettomana.

Miten haen POP Joustoa?

1. Laske sinulle sopiva lainasumma, maksuaika ja kuukausierä lainalaskurissamme. Voit kokeilla vaihtoehtoja mielesi mukaan. 

2. Siirry laskurista hakemukseen ja lähetä se heti verkossa. Voit myös varata ajan POP Verkkohetkeen tai tapaamiseen konttorilla. Jutellaan ja käydään läpi muutkin pankkiasiat.

3. Kun olet saanut lainapäätöksen, joustoluotto on käytettävissä verkkopankissasi. Voit siirtää sitä käyttelytilillesi aina kun taloutesi kaipaa joustovaraa.

4. Lainasumma on aina jatkossa käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Lyhennä sopimuksen mukaan tai maksa kokonaan pois - joustavasti! 

Luoton takaisinmaksuohjelma sovitaan sinulle sopivaksi. Takaisinmaksuaika voi olla enintään 10 vuotta.

Luoton saaminen edellyttää pankin tekemää luottopäätöstä.

Pankkiasioiden keskittäminen kannattaa!

Jos haluat parasta palvelua, niin keskitä pankkiasiointisi meille! 

Tutustu päivittäisiasioinnin hinnastoon

Laske ja hae POP Jousto

Varaa aika tapaamiseen

Jätä yhteydenottopyyntö 

Paras_pankki_2020_logo_400x533

Heräsikö kysymyksiä?

Ota yhteyttä!

POP Pankki Kurikka

0201645000

POP Pankki Tampere

0201645050

POP Pankki Ideapark Seinäjoki

0201645020

Tai varaa aika tapaamiseen