<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä
Tanssiharrastus, kuvituskuva.

POP Joustoluotto

POP Joustoa joka päivään!

Tuntuuko, että välillä tarvitsisit joustoa arjen hankintoihin tai haluaisit toteuttaa suurempia tai pienempiä unelmiasi? 

POP Joustoluotto on vakuudeton laina, jonka avulla saat maksuaikaa niin isompiin kuin pienempiinkin hankintoihin. 

Nainen tietokoneella kahvikuppi kädessä, kuvituskuva.

POP Jousto on kulutusluotto, joka on aina käytössäsi

POP Jouston avulla voit toteuttaa haaveitasi tai taklata odottamattomat yllätykset. POP Jouston avulla voit tehdä hankintoja kotiin, vaihtaa auton tai mitä tahansa muuta johon tarvitset ylimääräistä joustoa. 

 

Miten POP Joustoluotto toimii?

Voit hakea joustoluottoa tarvitsemasi määrän ja se on käytössäsi silloin kun sitä tarvitset. Kerran myönnetty POP Joustoluotto on käytettävissäsi ja voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi. POP Joustoluotto on turvallinen vaihtoehto erilaisille pikalainoille, joissa korot ja piilokulut saattavat yllättää ja heikentää taloudellista tasapainoasi.

  • Räätälöimme POP Jouston sopimaan juuri sinun tarpeisiisi. Joustoluotto sovitaan aina asiakaskohtaisesti, ja siksi myös niiden korko on yksilöllinen.

  • POP Jousto voidaan myöntää reaalivakuudella, vakuudeksi käy esim. asunto tai kesämökki. POP Joustoluotto voidaan myöntää myös vakuudettomana. 

Lapsiperhe, kuvituskuva.

Miten haen POP Joustoluottoa?

  1. Laske sinulle sopiva lainasumma, maksuaika ja kuukausierä lainalaskurissamme. Voit kokeilla vaihtoehtoja mielesi mukaan.
  2. Siirry laskurista hakemukseen ja lähetä se heti verkossa. Voit myös varata ajan POP Verkkohetkeen tai tapaamiseen konttorilla. Jutellaan ja käydään läpi muutkin pankkiasiat.
  3. Kun olet saanut lainapäätöksen, joustoluotto on käytettävissä verkkopankissasi. Voit siirtää sitä käyttelytilillesi aina kun taloutesi kaipaa joustovaraa.
  4. Lainasumma on aina jatkossa käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Lyhennä sopimuksen mukaan tai maksa kokonaan pois - joustavasti!

Luoton takaisinmaksuohjelma sovitaan sinulle sopivaksi. Takaisimaksuaika voi olla enintään 10 vuotta.

Luoton saaminen edellyttää pankin tekemää luottopäätöstä. 

Pankkiasioiden keskittäminen kannattaa!

Jos haluat parasta palvelua, niin keskitä pankkiasiointisi meille!

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47 % ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10.000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13.546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena. 

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella. Joustoluoton korko määritellään aina asiakaskohtaisesti  marginaalikorkoon vaikuttaa asiakkaan kokonaistilanne. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä