Hyppää sisältöön
Kolikot

Joustoluotto POP Jousto

Elämässä riittää unelmia tavoiteltavaksi ja vastoinkäymisiä voitettavaksi. Kaikkeen rahanmenoon ei voi millään varautua ennalta. Siksi tarvitaan joustovaraa.

Kerran POP Pankin joustoluoton haettuasi voit nostaa sitä suoraan verkkopankista aina, kun tarvitset talouteesi joustovaraa.

Miten haen POP Joustoa?

  • Laske sinulle sopiva lainasumma, maksuaika ja kuukausierä lainalaskurissamme. Voit kokeilla vaihtoehtoja mielesi mukaan.
  • Siirry laskurista hakemukseen ja lähetä se meille verkossa. Voit myös varata ajan verkkotapaamiseen tai ja tulla käymään konttorillamme. 
  • Kun olet saanut lainapäätöksen, joustoluotto on käytettävissä verkkopankissasi. Voit siirtää sitä käyttelytilillesi aina kun taloutesi kaipaa joustovaraa.

  • Lainasumma on aina jatkossa käytettävissäsi ilman eri sopimusta. Lyhennä sopimuksen mukaan tai maksa kokonaan pois - joustavasti!

Miten POP Jousto toimii?

Laina kuten haluat - POP Pankin joustoluotto räätälöidään tarpeisiisi. Sovimme luotot ja lainat aina asiakaskohtaisesti, ja siksi myös niiden korko on yksilöllinen.

Hae ennalta ja käytä tarvittaessa - Kerran myönnetty POP Jousto on käytettävissäsi ja voit nostaa lainaa tarpeen mukaan omassa verkkopankissasi.

POP Jouston yleiset ehdot löytyvät täältä.

Panttausehdot löytyvät täältä.

Takausehdot löytyvät täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä