<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Tampere

Laura Lehtinen, kuvituskuva.

Olen Laura Lehtinen,

Toimin sijoituspäällikkönä Kurikan Osuuspankissa.

Olen työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2011. POP Pankissa, Kurikan Osuuspankissa aloitin ensin yritysasiakasvastaavana toukokuussa 2021 ja sijoituspäällikkönä joulukuussa 2021. Asun Tampereella, mutta vierailen säännöllisesti myös Kurikan ja Seinäjoen Ideaparkin konttoreissamme.

Sijoituspäällikkönä tapaan henkilö- ja yritysasiakkaita, jotka haluavat kasvattaa varallisuuttaan sekä hoitaa nykyisiä sijoituksiaan. Lisäksi vastaan osaltani sijoituspuolen myynnistä, henkilöstön koulutuksesta ym. sekä esiinnyn mm. asiakastilaisuuksissa. Olen selväsanainen ja painotan kaikessa toiminnassani maalaisjärjen käyttöä. Tunnen onnistuneeni työssäni, kun asiakas kertoo tapaamisen jälkeen ymmärtäneensä aiemmin hankalaksi kokemansa pankkiasian.

Vapaa-ajallani luen paljon ja seuraan yhteiskunnallisia asioita, taloutta ja tietysti sijoitusmarkkinoita. Rakastan matkustamista ja uusimpana aluevaltauksena on moottoripyörämatkailu. Olen käynyt prätkällä jo 10 eri maassa eikä innostukselle näy loppua. 

Pankkivinkkini:

  • On tärkeää nauttia elämästä nyt, mutta yhtä tärkeää on mahdollistaa tulevaisuuden unelmat sijoittamalla.

Katso alta video ja tutustu Lauraan paremmin!

Onko säästämis- ja sijoitusasiasi kunnossa?

Voit tavata minut konttoreilla Tampereella, Seinäjoen Ideaparkissa, Kurikassa ja verkkotapaamisissa ajanvarauksella.

Soitellaan ja sovitaan tapaaminen! 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä