<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=349170025998669&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Liila tausta, kuvituskuva.

POP Pankki Tampere

Maarit Vähäsaari, henkilökuva.

Olen Maarit Vähäsaari,

toimin Tampereen konttorilla pankinjohtajana.

Olen ollut pankkialalla yli 20 vuotta, esimiestehtävissä siitä 15 vuotta. Tehtäväalueeni on kovin laaja, mutta ehdottomasti tärkein työni on luoda työkavereilleni edellytyksiä onnistua työssään. Asiakaskohtaamiset eri yhteyksissä ovat työni suola, olen myös mukana aktiivisesti kauppakamarin toiminnassa ja muissa alueemme verkostoissa.

Meidän tutkitusti hyvä asiakaspalvelu on tarkoin vaalittava asia. Sen ympärille oikeastaan kaikki toimintamme keskittyy. Olemme aina iloisia, kun saamme uusia asiakkaita, jotka ovat kuulleet meistä puhuttavan hyvää. Tekisi mieli sanoa, että hyvä kello kauas kuuluu! 

Pankki on mukana asiakkaiden koko elinkaaren tapahtumissa, mikä on tavattoman arvokas ja toisinaan herkkäkin asia. Se vaatii pankkilaisilta hyvää sosiaalista taitoa ja tietenkin rautaista pankkialan osaamista.

Harrastan mökkeilyä, kuntoliikuntaa ja koiran kanssa elämistä. Perheemme on luonnossa viihtyvä, mökkielämä viekin ajatukset pankkiasioista ja taas jaksaa kaupungin vilinää!

Katso alta video ja tutustu Maaritiin paremmin!

Onko pankkiasiasi kunnossa?

Ota Maaritiin yhteys puhelimitse:

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä