Hyppää sisältöön

Kokouskutsu Lakeuden Osuuspankin osuuskunnan kokoukseen 9.3.

Lakeuden Osuuspankin jäsenet kutsutaan osuuspankin varsinaiseen osuuskunnan kokoukseen, joka pidetään 9.3.2021 kello 18.00. Huom! Kokouspaikka on muuttunut. Kokouspaikka on ABC Seinäjoki, Isoo Antti -kokoustila, Verkatehtaankatu 13. Kokouksessa käsitellään varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle sääntöjen 15 §:n mukaan kuuluvat asiat.

Kaikkien kokoukseen osallistujien on ilmoittauduttava viimeistään 1.3.2021 puhelimitse numeroon 010 301 8520* tai sähköpostitse osoitteeseen lakeus@poppankki.fi.

Jäsenistön turvallisuuden vuoksi koronaepidemiasta johtuen kokousjärjestelyissä noudatetaan seuraavia eduskunnan säätämiä poikkeuksia osuuskuntalakiin ja pankin sääntöihin:

  1. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä. Etäosallistuminen edellyttää Lakeuden Osuuspankin verkkopankin ja Microsoft Teams –ohjelmiston käyttöä. Etäyhteydellä ei voi osallistua suljettuun lippuäänestykseen, mikäli kokouksessa päätettäisiin käyttää sellaista.
  2. Kokoukseen voi osallistua asiamiehen välityksellä. Asiamies voi edustaa enintään kolmea jäsentä. Asiamiehen on ilmoittauduttava kokoukseen edellä kuvatusti sekä ilmoittautuessaan ilmoitettava edustamansa jäsenet. Alkuperäiset valtakirjat edustettavilta jäseniltä on oltava mukana kokouksessa.

Kokoukseen paikalle tulevien osallistujien turvallisuus pyritään takaamaan huolehtimalla riittävistä turvaväleistä, minkä lisäksi pyydämme kaikkia osallistujia käyttämään kasvomaskeja.

Tilinpäätösasiakirjat ovat nähtävillä pankkien Isonkyrön ja Lapuan konttoreilla (Lukkarinmäentie 2, 61500 Isokyrö ja Kauppakatu 4c, 62100 Lapua).

Lapualla, 11. helmikuuta 2021 
Lakeuden Osuuspankin hallitus

*Puhelujen hinnat: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%)

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä