Hyppää sisältöön

Lakeuden Osuuspankki käynnistää henkilöstön muutosneuvottelut

Lakeuden Osuuspankki käynnistää henkilöstön muutosneuvottelut

Lakeuden Osuuspankissa käynnistetään yhteistoimintalain mukaiset muutosneuvottelut 12.05.2022.

Pankki tarkastelee konttoriverkostoa ja harkitsee Vähänkyrön ja Laihian konttorien yhdistämistä Isonkyrön ja Vaasan konttoreihin. Muutosneuvottelut koskevat noin 11 henkilöä, ja alustavan arvion mukaan henkilöstövähennyksiä ei ole tiedossa. Pankissa työskentelee tällä hetkellä yhteensä 62 henkilöä.

Pankin toimitusjohtajan Kirsi Salon mukaan Lakeuden Osuuspankin toimintoja kehitetään vastaamaan muuttuneisiin toimintaympäristön tarpeisiin. Pankkeihin kohdistuvan sääntelyn lisääntyminen on kasvattanut kustannuksia entisestään, ja korona on nopeuttanut asiakaskäyttäytymisen muutosta.

”Toiminnan kehittäminen toimintaympäristön vaatimuksia vastaavaksi edellyttää konttoriverkoston tarkastelua, sekä toimintojen uudelleen järjestelyjä. Vakavaraisuuden turvaaminen pitkällä aikavälillä on vastuullisen pankkitoiminnan lähtökohta ja haemme aktiivisesti ratkaisuja, joilla vastata muun muassa kustannuspaineisiin kuitenkin niin, että pysymme mukana alan kiivaassa kehityksessä POP Pankin strategian ja vision mukaisesti”, toteaa toimitusjohtaja Kirsi Salo.

Lisätiedot:
Kirsi Salo, toimitusjohtaja, Lakeuden Osuuspankki, p. 040 650 0411

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä