Hyppää sisältöön

Tutustu pankkiin

Lappajärven Osuuspankki

Lappajärven Osuuspankki on perustettu vuonna 1924. 

Lappajärven kunnan ulkopuolisten asiakkaiden pankkipalvelut on turvattu sähköisin jakelukanavin sekä pankkiryhmämme muiden yksiköiden ja yhteistyökumppaneiden verkoston avulla.

Arvot, toiminta-ajatus sekä toiminnan tavoite

Lappajärven Osuuspankki on jäsentensä omistama yhteisö, jonka tarkoituksena on edistää jäsentensä ja asiakkaidensa taloudellista ja tätä kautta myös muuta hyvinvointia.

Missiomme on: "Kanssamme sinun arkesi sujuu, saavutat taloudelliset tavoitteesi ja toteutat unelmasi. Kaikissa elämäntilanteissa. Riskit halliten".

Lappajärven Osuuspankki täyttää asiakkaidensa odotukset tarjoamalla parasta pankkipalvelua kannattavasti, laadukkaasti, luotettavasti ja joustavasti. Pankin tavoitteena on turvata asiakkailleen kilpailukykyiset palvelut ja toimintansa jatkuvuus kehittämällä osaamista, kasvattamalla kannattavaa liiketoimintaa kustannustehokkaalla toiminnalla sekä säilyttäen pankin vakavaraisuus turvallisella ja alan keskimääräistä paremmalla tasolla.

Yhteystiedot

Katso konttorikohtaiset yhteystiedot alla olevasta konttorilistauksesta. Aukioloajat ja yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot löytyvät konttorin sivuilta, johon pääset klikkaamalla konttoria.

Voit tallentaa oman asiointikonttorisi listauksesta, jolloin saat paikallispankkiuutiset sekä konttorin yhteystiedot kätevästi etusivulle.

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä