Hyppää sisältöön

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt A

Rahaston tavoitteena on sijoittaa mahdollisimman laajasti pohjoismaisiin liikekiinteistöihin. Rahaston sijoituskohteita ovat esimerkiksi ruokakaupat, logistiikkakiinteistöt, julkishallinnon kiinteistöt sekä toimistot.

Kenelle rahasto sopii

Rahasto sopii täydennykseksi hyvinkin erilaisiin sijoitussalkkuihin. Rahasto sijoittaa pohjoismaisiin liikekiinteistöihin, jotka ovat tarjonneet historiallisesti varsin vakaata tuottoa.* Kiinteistösijoitukset soveltuvatkin oivallisesti tasapainottamaan esimerkiksi osakesijoituksiin painottuvan salkun riskiä. Rahasto sopii myös esimerkiksi asuntosijoittajalle hajauttamaan kiinteistösalkun riskiä myös liikekiinteistöihin. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille.

Rahaston tavoitteet ja sijoituspolitiikka

Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa pohjoismaisiin kiinteistöihin ja kiinteistöarvopapereihin. Sijoitustoiminnan tavoitteena on saavuttaa pohjoismaisten kiinteistömarkkinoiden mukainen tuotto ja kasvattaa rahasto-osuuden arvoa pitkällä aikavälillä. Rahaston tavoitteena on saavuttaa noin 7–9 %:n* vuotuinen tuotto, josta suuri osa jaetaan sijoittajalle vuotuisena tuotto-osuutena.

Rahasto-osuuksia voi merkitä neljä kertaa vuodessa, maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun viimeisenä pankkipäivänä.
 

UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt A

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 113,58 €
1 päivä
-0,09 %
1 kk
0,00 %
3 kk
-7,39 %
12 kk
+0,19 %
3 v
+33,38 %

Rahasto-osuuksien merkitseminen

Ota yhteyttä pankkiisi, kun haluat merkitä UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt A -rahasto-osuuksia.

Dokumentit

Rahaston nimi
Erikossijoitusrahasto UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt
Rahastotyyppi
Erikoissijoitusrahasto
Perustettu
20.5.2016, (POP-sarja 12.2.2018)
Salkunhoitaja
Jarkko Lehtonen / UB Real Asset Management Oy
Vertailuindeksi
Ei vertailuindeksiä
Osuuslajit
Tuotto-osuus
Minimimerkintä
1 000 euroa / POP R-sarja, 100 000 euroa / POP A-sarja
Hallinnointipalkkio p.a.
POP R-sarja: 1,65 %*, POP A-sarja: 1,20 %
Merkintäpalkkio
POP R-sarja: 2 %*, POP A-sarja: 1,5 %
Lunastuspalkkio
Sijoitusaika alle 1 vuosi: 5 % / Sijoitusaika 1-3 vuotta: 1 % / Sijoitusaika 3-5 vuotta: 0,5 % / Sijoitusaika yli 5 vuotta: 0 %
Merkintätili
FI7347260010104607

* Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski eikä historiallinen tuotto ole tae tulevasta tuotosta. Rahastoon tehdyn sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä rahastolle asetettua tavoitetuottoa välttämättä saavuteta. Tuottotavoitteen laskennassa ei ole huomioitu merkintä- tai lunastuspalkkioita. Liikekiinteistöjen vuokratuotto-oletuksen lähde: Catella, Markkinakatsaus Suomi, kevät 2016.

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä