Hyppää sisältöön
Kalasteluviestejä POP Pankin nimissä
Pohjanmaan Osuuspankin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja.

Jäsenedut

Pääset pankin jäseneksi maksamalla kertamaksuisen 100 euron jäsenosuusmaksun. Jäsenasiakkaana saat monia rahanarvoisia jäsenetuja.

Saat 50% alennuksen yhden (edullisemman) kortin (pl. Visa Gold) sekä verkkopankin kuukausimaksuista, jos olet jäsenasiakas ja sinulla on toistuvaissuoritus pankissa olevalle tilille (esim. palkka tai eläke).

Jos jäsenyyden ja toistuvaissuorituksen lisäksi sinulla on rahoituspalvelu ja/tai säästämisen ja sijoittamisen palvelu (pl. tilit ja Nordnet-asiakkuus), saat 100% alennuksen yhden (edullisemman) kortin (pl. Visa Gold) sekä verkkopankin kuukausimaksuista.

Jäsenenä sinulla on oikeus merkitä Pohjanmaan Osuuspankin tuottavia POP Osuuksia (enintään 30.000 euroa/jäsen). Tuottotavoite vuodelle 2019 on 2,00 %. Huomioitavaa on, että POP Osuuden korko ja sen maksaminen riippuvat Pohjanmaan Osuuspankin toiminnan tuloksellisuudesta.

Voit jäsenasiakkaana myös vuokrata pankin vapaa-ajan asuntoja jäsenhinnoin. Vapaa-ajan asunnoista saat lisätietoa Digikonttoristamme (puh. 020 110 5500 / info.pohjanmaa@poppankki.fi).


Liity jäseneksi Pohjanmaan Osuuspankin konttorissa tai täyttämällä jäsenhakemus verkkopankissa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä