<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Pohjanmaan Osuuspankin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja.

Jäsenedut

Pääset pankin jäseneksi maksamalla kertamaksuisen 100 euron jäsenosuusmaksun. Jäsenasiakkaana saat monia rahanarvoisia jäsenetuja.

Jäsenasiakkaana saat 20% alennuksen yhden kortin (POP Visa Credit/Debit tai POP Visa Debit) sekä verkko- ja mobiilipankin kuukausimaksuista. Tämän lisäksi saat 10% alennuksen notariaattipalveluistamme.

Jäsenenä sinulla on oikeus merkitä Pohjanmaan Osuuspankin tuottavia POP Osuuksia (enintään 30.000 euroa/jäsen). Tuottotavoite vuodelle 2021 on 1,50%. Huomioitavaa on, että POP Osuuden korko ja sen maksaminen riippuvat Pohjanmaan Osuuspankin toiminnan tuloksellisuudesta.

Voit jäsenasiakkaana myös vuokrata pankin vapaa-ajan asuntoja jäsenhinnoin. Vapaa-ajan asuntoja on Saariselällä (Lomarati 3 / Lomarati 4). Saariselän kohteiden varaukset tehdään Digikonttorin kautta. Vapaa-ajan asunnoista saat lisätietoa Digikonttoristamme (puh. 020 110 5500 / info.pohjanmaa@poppankki.fi).


Liity jäseneksi Pohjanmaan Osuuspankin konttorissa tai täyttämällä jäsenhakemus verkkopankissa.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä