<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Meillä POP Pankissa arvostetaan palvelua, jolla on kasvot ja etunimi. Mielestämme hyvä pankkipalvelu kuuluu kaikille. Siksi voit aina hoitaa pankkiasiat oman pankkineuvojasi kanssa riippumatta siitä asioitko verkossa vai konttorilla. Haluamme, että asiasi hoituvat aina luotettavasti, selkeästi ja turvallisesti. POP Pankissa asiat hoituvat aina ihmisen kanssa!

Lue lisää
POP Pankki Pohjanmaa on ennen kaikkea ihmisten pankki.

Pankkipalveluita jo yli 100 vuotta

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentemme, asiakkaittemme ja toimintaympäristömme parhaaksi.

Juuremme ovat yli sadan vuoden takaisessa osuuskuntamuotoisessa pankkitoiminnassa. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kahdeksan konttorin ja noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin. Tavoitteenamme on tuottaa aina Suomen parasta asiakaskokemusta.

Pohjanmaan, Tiistenjoen ja Sievin POP Pankit sulautuivat yhdeksi ja aloittivat yhteisen taipaleensa POP Pankki Pohjanmaana 1.10.2020. Lue lisää fuusiosta täällä.

Pankin visio on kiteytettynä: Yhdessä vahvempana.

Tutustu pankkiin

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Y-tunnus: 0178886-4