<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

POP Verkkohetkessä hoidat pankkiasiat luottamukselliseti oman tutun palveluneuvojasi kanssa, silloin kun sinulle parhaiten sopii ja missä ikinä oletkin, vaikka omassa olohuoneessasi.

Varaa aika nyt
POP Pankki Pohjanmaa on ennen kaikkea ihmisten pankki.

Pankkipalveluita jo yli 100 vuotta

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentemme, asiakkaittemme ja toimintaympäristömme parhaaksi.

Juuremme ovat yli sadan vuoden takaisessa osuuskuntamuotoisessa pankkitoiminnassa. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kymmenen konttorin ja noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin. Tavoitteenamme on tuottaa aina Suomen parasta asiakaskokemusta.

Pohjanmaan, Tiistenjoen ja Sievin POP Pankit sulautuivat yhdeksi ja aloittivat yhteisen taipaleensa POP Pankki Pohjanmaana 1.10.2020. Lue lisää fuusiosta täällä.

Pankin visio on kiteytettynä: Yhdessä vahvempana.

Yhteystiedot: 020 110 5500 / info.pohjanmaa@poppankki.fi

Tutustu pankkiin

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Y-tunnus: 0178886-4