<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Kuvituskuva.

Hae kesätöihin!

Kiinnostaako sinua ura rahoitus- tai pankkialalla? Haluatko kokemusta asiakaspalvelusta mielenkiintoisten tehtävien kautta?

Siinä tapauksessa hae kesätöihin POP Pankki Pohjanmaahan! Hae 31.1.2023 mennessä.

Pohjanmaan Osuuspankki on toiseksi suurin POP Pankki, joka on lukuisia kertoja palkittu Suomen ja Pohjoismaiden parhaasta asiakaspalvelusta. Henkilökuntaa pankissamme on noin 70. Toimipisteitä meillä on kahdeksan, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Tiistenjoki ja Ylihärmä) ja kolme Pohjois-Pohjanmaalla (Sievi, Ylivieska ja Oulu). Lisäksi pankillamme on digikonttori, joka palvelee asiakkaitamme sähköisissä kanavissa.

Pääosa kesätyöstä keskittyy konttorissa tehtävän kassatyöskentelyn ja asiakasneuvojan tehtävien ympärille. Olet usein asiakkaallemme ensimmäinen kontakti pankkiin, joten reipas ja auttamishaluinen asenne on kaikki kaikessa. Kassatyössä olet konttorin keskiössä, joten vastaan tulee monenlaisia selvitystehtäviä ja asiakkaiden kohtaamista.

Olet etsimämme henkilö, jos olet omatoiminen ja innostunut asiakaspalvelusta. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä hyvät tietotekniset taidot.

Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme. Kesätyö on mainio väylä opintojen jälkeiseen työelämään.

Lisätietoja kesätöistä antaa:

  • Asiakkuusjohtaja Sari Mäkirintala (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Tiistenjoki ja Ylihärmä), puh. 020 110 5559
  • Asiakkuusjohtaja Nina Hannus (Sievi, Ylivieska), 020 110 5409
  • Asiakkuusjohtaja Henna Mäki (Digikonttori), 020 110 5508
  • Asiakkuusjohtaja Antti Kotaniemi (Oulu), 020 110 5545

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@poppankki.fi

Hae nyt!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä