<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Kuvituskuva.

Avoin työpaikka: rahoitusalan osaaja tai henkilöä kassapalveluun ja päivittäisasioinnin tehtäviin Oulun sekä Ylivieska-Sievi-alueelle

Haluatko olla mukana tarjoamassa Suomen parasta pankkipalvelua

Pohjanmaan Osuuspankki on toiseksi suurin POP Pankki, joka on lukuisia kertoja palkittu Suomen ja pohjoismaiden parhaasta asiakaspalvelusta. Henkilökuntaa pankissamme on noin 70. Toimipisteitä meillä on kahdeksan, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla (Kauhava, Tiistenjoki, Ylihärmä, Alahärmä ja Kortesjärvi) ja kolme Pohjois-Pohjanmaalla (Sievi, Ylivieska ja Oulu). Lisäksi meillä on digikonttori, jossa palvelemme asiakkaita digitaalisissa kanavissa.

Haemme Oulun konttorillemme sekä Ylivieska-Sievi-alueelle rahoitusalan osaajaa tai henkilöä kassapalveluun ja päivittäisasioinnin tehtäviin.

Rahoitusalan osaajan tehtävään kuuluu asiakkaidemme monikanavainen, monipuolinen ja laadukas asiakaspalvelu. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille heidän elämäntilanteeseensa sopivia palveluja ja ratkaisuja niin pankin rahoitus- kuin sijoituspalveluista. Hankit myös aktiivisesti uusia asiakkaita. Rahoitusalan osaajan tehtävään vaaditaan aikaisempaa rahoitusalan työkokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä.

Kassapalvelun ja päivittäisasioinnin työhön kuuluu asiakkaidemme laadukas asiakaspalvelu pankin konttorissa, jossa kohtaat päivittäin useita asiakkaita. Työtehtävät ovat monipuolisia tileihin ja maksamiseen sekä erilaisiin päivittäisiin pankkiasioihin liittyviä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet työskentelytavaltasi omatoiminen, itseohjautuva ja tavoitteellinen. Otat vastuuta oman työsi organisoimiseen ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Haluat myös kehittyä ja kehittää osaamistasi ja motivoidut tavoitteellisesta tekemisestä. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä hyvät tietotekniset taidot.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, joustavat työajat ja hyvät henkilökuntaedut sekä osaavia ihmisiä ympärillesi.

Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jätä hakemuksesi 21.11.2021 mennessä sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hae nyt!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä