<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Kuvituskuva.

Avoin työpaikka: Rahoitusalan osaajia

Pohjanmaan Osuuspankki on toiseksi suurin POP Pankki, joka on lukuisia kertoja palkittu Suomen ja pohjoismaiden parhaasta asiakaspalvelusta. Henkilökuntaa pankissamme on noin 70. Toimipisteitä meillä on kahdeksan, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla (Kauhava, Tiistenjoki, Ylihärmä, Alahärmä ja Kortesjärvi) ja kolme Pohjois-Pohjanmaalla (Sievi, Ylivieska ja Oulu).

Haluatko tarjota Suomen parasta pankkipalvelua etänä?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen RAHOITUSALAN OSAAJIA.

Tehtävään kuuluu asiakkaidemme monikanavainen, monipuolinen ja laadukas asiakaspalvelu. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille heidän elämäntilanteeseensa sopivia palveluja ja ratkaisuja niin pankin rahoitus- kuin sijoituspalveluista. Hankit myös aktiivisesti uusia asiakkaita.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aikaisempaa rahoitusalan työkokemusta ja tehtävään soveltuva koulutus. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen, itseohjautuva ja tavoitteellinen. Otat vastuuta oman työsi organisoimiseen ja haluat panostaa hyvään asiakaskokemukseen. Haluat myös kehittyä ja kehittää osaamistasi ja motivoidut tavoitteellisesta tekemisestä. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä hyvät tietotekniset taidot. Rahoitusalan tehtävissä sijoituspalvelututkinto (APV1) on välttämätön ja tarjoamme mahdollisuuden suorittaa sen Pohjanmaan Osuuspankin kustantamana.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, joustavat työajat ja hyvät henkilökuntaedut sekä osaavia ihmisiä ympärillesi. Työ on mahdollista tehdä kokonaan etätyönä ja tällöinkin saat tueksesi osaavan tiimin.

Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme. Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jätä hakemuksesi 31.5.2021 mennessä sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hae nyt!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä