Vaikuta POP Pankissasi

Jännittävä yksityiskohta POP Pankissa on se, että liittymällä pankkimme jäseneksi omistat osan pankistasi. Nautit myös omistajan ominaisuudessa pankkikohtaisista eduista.

Kysy lisää pankistasi

Pankkimme jäsenenä voit vaikuttaa oman pankkisi toimintaan. Osuuspankin jokaisella jäsenellä on pankin osuuskuntakokouksessa yksi ääni ja siten mahdollisuus vaikuttaa oman pankkinsa asioihin. Jäsenet valitsevat edustajansa pankin hallintoneuvostoon tai suurimmissa pankeissamme edustajistoon. Jos pankilla on edustajisto, niin se valitsee hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto puolestaan valitsee osuuspankille toimivan hallituksen.

Saat rahanarvoisia etuja

POP Pankin jäsenenä saat pankkikohtaisia erilaisia etuja, kuten esimerkiksi alennuksia pankkipalveluista perittävistä maksuista ja palkkioista tai hyödynnät pankin yhteistyökumppaneiden alennuksia tai etuja.

Näin liityt jäseneksi

Voit liittyä jäseneksemme tulemalla käymään ja tekemällä meillä jäsenhakemuksen. Jäsenyyden edellytyksenä on, että olet keskittänyt päivittäiset pankkiasiasi POP Pankkiin. Jäseneksi liittyessäsi maksat pankkikohtaisen osuusmaksun. Se on samalla hyvä sijoitus sillä saamiesi etujen vuoksi.

Ota yhteys omaan POP Pankkiisi

Koivunlehti – POP Pankin oma lehti

Koivunlehti on meille tärkeä tapa toteuttaa pankkimme ainutlaatuista palveluhenkeä ja avata ajankohtaisia näkökulmia jäseniemme arkeen. Koivunlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Siitä luet niin maanlaajuiset kuin paikallisetkin POP Pankin kuulumiset sekä kiinnostavia artikkeleita kaikilta elämänalueilta.

Lue Koivunlehti

Rahanarvoiset jäsenedut ovat POP

Meillä pankin jäsenasiakkaat ovat pankin omistajia. Tämä tarkoittaa, että
jäsenenä voit saada pankkikohtaisia erilaisia etuja, kuten esimerkiksi alennuksia pankkipalveluista perittävistä maksuista ja palkkioista tai pankin yhteistyökumppaneiden alennuksia tai etuja.

Kysy lisää POP Pankistasi