Hoppa till innehåll

POP Visa-korten förnyas – läs hur!

POP Visa -korttien laaja 11.9.2020 voimaan astuva uudistus tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia räätälöidä kortin ominaisuuksia POP Verkkopankissa tai POP Mobiilissa. Lisäksi korttitapahtumat ovat seurattavissa reaaliajassa.

Credit- ja debit-ominaisuuksia voi muuttaa nyt erikseen 

POP Visa -korttien debit-ominaisuudelle on jo aiemmin voinut asettaa vuorokausikohtaisen nostorajan sekä maantieteellisen käyttöalueen. Jatkossa kortin debit-ominaisuudelle voi asettaa vuorokausikohtaisen ostorajan myös maksupääte- ja verkkokauppaostoihin.  

POP Visa -kortin credit-ominaisuuteen voi tehdä eräpäivämuutoksen, minimilyhennysprosentin muutoksen sekä maksuvapaiden kuukausien lisäämisen ja muuttamisen. Lisäksi yhdistelmäkorttien credit-ominaisuudelle on nyt mahdollista asettaa maantieteellinen käyttöalue sekä vuorokausikohtaiset rajat automaattinostoihin ja maksupääte- ja verkkokauppaostoihin. 

Kaikki muutokset voi tehdä itse POP Verkkopankissa tai POP Mobiilissa ja ne ovat käytössä heti asetusten muuttamisen jälkeen.  

Turvallista maksamista POP Visa -korteilla 

POP Visa -korteilla maksaminen on turvallista. Jo nyt POP Visa Credit -kortin käyttäjät ovat saaneet tekstiviestin, jos korttiin on kohdistunut väärinkäyttöepäilyjä. Jatkossa kaikki POP Visa -korttien käyttäjät saavat väärinkäyttöä epäiltäessä reaaliajassa tekstiviestin sen varmistamiseksi, että maksaja on kortin haltija.  

Muuta huomioitavaa 

  • POP Visa -korttia voi hakea suoraan POP Verkkopankissa ja saada päätöksen reaaliajassa. 
  • Nykyiset POP Visa Electron -kortit korvataan normaalin vuosiuusintarytmin mukaisesti POP Visa Debit Online -korteilla. Kortti vastaa käyttöominaisuuksiltaan POP Visa Electron -korttia. POP Visa Debit Online -kortin asetuksia voi hallinnoida POP Verkkopankissa ja POP Mobiilissa.  
  • Rinnakkaiskortinhaltija voi hallinnoida oman kortin credit- ja debit-käyttörajoja. 
  • Kaikissa uusissa debit-ominaisuudella varustetuissa POP Visa -korteissa on automaattisesti turvallinen ja hygieeninen, alle 50 euron ostosten maksamisen mahdollistava lähimaksuominaisuus.
  • Credit-ominaisuudella POP Visa -korttien keskimäärin 40 vuorokauden koroton ja kuluton maksuaika on edelleen voimassa.  
  • POP Visa -korteilla voi nostaa käteistä kaikista Visa-merkityistä automaateista, myös ulkomailla. POP Visa -korteilla voi myös tehdä käteistalletuksia TalletusOtto-automaatilla. 
  • Debit-ominaisuudella varustetuilla POP Visa -korteilla voi nostaa kotimaassa jonkin tavaran tai palvelun ostamisen yhteydessä käteistä rahaa kaupan kassalta kaupan ollessa mukana Osto ja Nosto -palvelussa. 
  • POP Visa –asiakaspalvelunumero muuttuu 1.10.2020. Uusi numero on 010 248 4800. Asiakaspalvelu palvelee kaikissa korttiasioissa arkisin klo 9-18. Puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä. 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt