Hyppää sisältöön

POP Pankki –ryhmältä ensimmäinen joukkovelkakirja tukkumarkkinoille

POP Pankki –ryhmän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj sai toukokuun lopulla luottoluokituksen Standard & Poors´lta ja pankki julkaisi 750 miljoonan euron joukkovelkakirjaohjelman. Eilen (2.6.2016) Bonum Pankki laski ohjelman puitteissa liikkeelle ensimmäisen monivuotisen joukkovelkakirjalainan määrältään 100 milj. euroa.

Tukkurahoituskanavan avaaminen monipuolistaa POP Pankki –ryhmän varainhankintaa ja tukee kasvua. Sijoittajille vahvojen vakavaraisuuspuskureiden POP Pankki –ryhmä on turvallinen vastapuoli ja asiakasläheisen POP Pankin luotoille on kysyntää, iloitsee POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutala

Lisätietoja:

POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutala, heikki.suutala@poppankki.fi, 0500 661 431

Bonum Pankin toimitusjohtaja Anders Dahlqvist, anders.dahlqvist@poppankki.fi, 010 4233 711


POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat ja Suomen paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmä on taloudeltaan vahva ja Suomen vakavaraisimpia pankkiryhmiä. 

POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja POP Pankkiliitto osk. POP Pankit ovat muodostaneet talletuspankkien yhteenliittymän 31.12.2015, jonka keskusyhteisönä toimii POP Pankkiliitto.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä