Hyppää sisältöön

POP Pankki -ryhmän keskusyhteisö muuttaa nimeään ja kasvattaa ohjausvoimaansa

POP Pankki -ryhmän keskusyhteisön nimi POP Pankkiliitto vaihtuu POP Pankkikeskukseksi. Nimenmuutos on osa pankkiryhmän uudistusohjelmaa ja kuvastaa keskuksen vahvempaa roolia ryhmän strategisessa ohjauksessa ja asiakaspalvelun kehittämisessä.

Nimiuudistuksen taustalla on uudistusohjelman mukainen terävöitetty työnjako POP Pankkikeskuksen sekä alueellisesti toimivien POP Pankkien välillä. POP Pankkikeskuksen tehtävänä on huolehtia ryhmän strategiasta ja ohjauksesta, POP Pankkien keskitetyistä palveluista sekä ICT-kehityksestä. Yli 700 henkilöä työllistävällä POP Pankki -ryhmällä on konttoreita runsaat 70.

– POP Pankit ovat aktiivisesti mukana seutukuntansa elinkeinoelämän kehittämissä yritysten ja työpaikkojen turvaamiseksi. Uudistusohjelmassamme pankkien rutiinitehtäviä keskitetään ja toimintatapoja yksinkertaistetaan, jotta pankit voivat keskittyä entistä paremmin asiakastyöhön, sanoo POP Pankkikeskuksen toimitusjohtaja Pekka Lemettinen.  

– Tällä hetkellä POP Pankki -ryhmän strategiassa korostuvat investoinnit henkilökohtaisten ja digitaalisten asiakaspalvelutilanteiden hallintaan, yritysluotonannon vahvistamiseen sekä toiminnan painopisteen siirtämiseen kasvualueille muun muassa ryhmän sisäisten pankkifuusioiden avulla, kertoo Lemettinen.

– Koronatilanteessa punnitaan pankkien kyky perehtyä asiakkaan tilanteeseen ja rakentaa kriisin yli kantava suunnitelma. Alue- ja toimialatuntemus tuo nopeutta päätösten tekemiseen, taustoittaa POP Pankkikeskuksen toimitusjohtaja Pekka Lemettinen.

POP Pankkikeskuksen uusi nimi on POP Pankkikeskus osk, ruotsiksi POP Bankcentral anl ja englanniksi POP Bank Centre coop. 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä