Hyppää sisältöön
Häiriö rahastojen näkymisessä POP Mobiilissa

POP Pankki tarjoaa Apple Payn asiakkailleen - Helppo, turvallinen ja henkilökohtainen tapa maksaa iPhonella ja Apple Watchilla

POP Pankki on tuonut tänään asiakkailleen mahdollisuuden ladata käyttöönsä Apple Pay -maksutavan. Apple Pay on turvallinen, luotettava ja henkilökohtainen tapa maksaa. Käyttäessään Apple Payta asiakkaan ei tarvitse antaa maksukorttiaan kenellekään toiselle, hänen ei myöskään tarvitsee koskettaa mitään painikkeita tai käsitellä käteistä. iPhone suojaa jokaista Apple Paylla tehtyä maksutapahtumaa.

Apple Payn maksutavakseen valinneet asiakkaat voivat näyttää iPhoneaan tai Apple Watchiaan maksulaitteelle tehdäkseen lähimaksun. Jokainen Apple Pay -ostos on turvallinen, koska se varmennetaan biometrisesti Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteen pääsykoodilla sekä kertakäyttöisellä, yksilöllisellä turvakoodilla.

Apple Paylla voi maksaa useissa kaupoissa, apteekeissa, takseissa, ravintoloissa, kahviloissa sekä monissa muissa paikoissa. Asiakkaat voivat käyttää Apple Payta iPhonella, iPadilla ja Macilla nopeuttaakseen ja helpottaakseen sovelluksissa tai verkossa Safari-selaimella tekemiään ostoksia, sillä tällöin heidän ei tarvitse luoda erillisiä asiakastilejä tai kirjoittaa toistuvasti toimitus- ja laskutustietojaan.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn käyttämisen keskiössä. Asiakkaiden käyttäessä debit- tai credit-korttiaan maksaessaan Apple Paylla, kortin numeroa ei tallenneta laitteelle eikä Applen palvelimille. Sen sijaan maksutapahtumasta luodaan yksilöllinen laitekohtainen tunniste, joka salataan ja tallennetaan turvallisesti laitteen standardin mukaisesti varmennetulle Secure Element -sirulle.

Apple Pay on helppo asentaa. iPhonella riittää, kun avaa Lompakko-sovelluksen, klikkaa Lisää (+) -painiketta ja seuraa annettuja ohjeita POP Pankin credit- tai debit-kortin lisäämiseksi. Apple Payta voi alkaa käyttää heti, kun se on asennettu iPhonelle, Apple Watchille, iPadille ja Macille. Apple Payta maksamisessaan käyttävät asiakkaat saavat jatkossakin kaikki POP Pankin korttien tarjoamat edut.

Lisätietoa Apple Paystä löytyy Applen sivuilta. 

Lisätietoa Apple Payn käyttöönotosta ja käytöstä POP Pankin sivuilta.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä