Hyppää sisältöön
Tausta_liila_2000x800

Uutiskirjeen arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää POP Pankkikeskus osk (myöhemmin "Järjestäjä"). Arvontaan voi osallistua POP Pankin verkkosivuilla tilaamalla uutiskirjeen. Kaikkien uutiskirjeen tilanneiden ja täten arvontaan osallistuvien kesken arvotaan yhteensä neljä Finnkinon elokuvalippua. Yhden lipun arvo on 12,20 €. Elokuvaliput ovat voimassa 31.1.2025 saakka. Yksi lippu oikeuttaa yhteen elokuvakäyntiin.

1. Arvonnan järjestäjä 

POP Pankkikeskus osk
Y-tunnus: 1090961-3
Osoite: Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo

2. Arvonnan ajankohta ja voittajien valitseminen 

Arvontaan voi osallistua ajalla 14.3.-15.4.2024. Arvonta suoritetaan 16.4.2024. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse voitosta. Liput lähetetään voittajan ilmoittamaan postiosoitteeseen. Tätä varten POP Pankki pyytää voittajalta yhteystietoja. Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Järjestäjällä oikeus valita toinen voittaja.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien POP Pankki –ryhmän työntekijät, jotka ovat olleet osallisina arvonnan suunnittelussa, valmistelussa tai toteutuksessa, sekä näiden perheenjäsenet. Arvontaan osallistuminen ei edellytä POP Pankki -ryhmän asiakkuutta tai tuotteiden tai palveluiden ostamista. Arvontaan osallistuminen on maksutonta.

4. Arvontapalkinto

Arvontapalkintona on neljä (4) elokuvalippua Finnkinon teattereihin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen tuotteeseen. 

5. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee arvontaan osallistuvien tietoja ainoastaan arvonnan toteuttamiseksi. Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan, siitä tiedottamiseen ja palkinnon toimittamiseen. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Tietoja ei luovuteta edelleen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme.

6. Voittajien nimien julkaiseminen

Arvontaan osallistujat myöntävät Järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan etunimen ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta Järjestäjän valitsemissa medioissa.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. 

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

8. Muut ehdotOsallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

Järjestäjällä on oikeus hylätä minkä tahansa osallistujan tai materiaalin omalla päätöksellään. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman erillistä ilmoitusta tai korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat arvontaan, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä tai asiattomia keinoja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä