Hyppää sisältöön

Miika Santala on nimitetty Keuruun Osuuspankin toimitusjohtajaksi 1.10.2023 alkaen

Keuruun Osuuspankin hallintoneuvosto on nimittänyt pankin uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Miika Santalan. Santala aloittaa tehtävässään 1.10.2023, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Markku Ristiniemi jää eläkkeelle.

 

Miika Santala Keuruun Osuuspankki
Miika Santala siirtyy uuteen toimeensa Keuruun Osuuspankin liiketoimintajohtajan tehtävistä.

”Olemme pankin hallintoneuvoston kanssa analysoineet pankin eri kehityssuuntia sekä keskustelleet henkilöstön kanssa pankin näkymistä. Miika Santala tuntee Keuruun Osuuspankin hyvin ja on menestyksellisesti ollut kehittämässä Tampereen konttorimme toimintoja. Valitulla toimitusjohtajalla on pankin kannalta hyvä ote ja ymmärrys toimintaympäristöstämme ja jaamme yhteisen vision tulevasta”, toteaa Keuruun Osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Hannu Saarimäki.

”Kiitän hallintoneuvostoa valinnastani pankin toimitusjohtajaksi. Kiitos myös Markku Ristiniemelle pitkäjänteisestä työstä Keuruun Osuuspankin johdossa. Keuruun Osuuspankilla kuten sen edustamalla POP Pankki -ryhmällä on selkeä tilaus markkinoilla. Asiakkaat haluavat asioida pankin kanssa, missä asiantuntijan saa kiinni ja voi käydä läpi vaihtoehtoja oli kyse sitten kotitalouden tai yrityksen tarpeiden rahoittamisesta tai sijoituksista”, sanoo Miika Santala.

Lisätietoja:

Hannu Saarimäki, Keuruun Osuuspankki, hallituksen puheenjohtaja, 0400-246 064

Miika Santalaan, Keuruun Osuuspankki, liiketoimintajohtaja, 044-555 1255, miika.santala@poppankki.fi

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä