Hyppää sisältöön

Hirrestä rakennettu UNELMA – Jesse Karjalaisen menestystarina

Jesse Karjalainen on siilinjärveläinen yrittäjä, joka unelmoi pitkään omasta hirrestä rakennetusta toimitilasta. Kun sopiva tontti yrityksen uudelle toimistolle löytyi tien toiselta puolen, päätti Jesse toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa.  ”Otin yhteyttä useampaan pankkiin lainaa hakiessa. POP Pankki Järvi-Suomessa koin, että minua kuunnellaan, ja he haluavat aidosti olla mukana hankkeessa. Siitä yhteistyö alkoi ”, Jesse toteaa.

Rakennushankkeen alkumetrit eivät olleet helpot. Samalla viikolla, kun lainapaperit allekirjoitettiin, alkoi pandemia. Jesse kuitenkin päätti lähteä toteuttamaan omaa unelmaansa. Haastavat ajat koettelivat sekä hinnat ja korot nousivat, mutta rakentaminen sujui lopulta hyvin ja aikataulussa. Vaikka budjetti ylittyi, osa töistä jäi koronan jalkoihin ja omat voimavarat olivat finaalissa, sai Jesse pankilta nopeasti apua lainojen joustoon ja henkilökohtaiseen tilanteeseensa. Tämä tuki oli kullanarvoista, kun hanke oli valmis ja yrityksen kassa lähes tyhjillään. ”Iso kiitos kaikesta POP Pankki Järvi-Suomen Pirjolle”, Jesse kiittää.

POP Pankki Järvi-Suomen kanssa pitkään jatkunut yhteistyö on ollut arvokasta monellakin tavalla. Nopean avun sekä kuulluksi tulemisen tunteen lisäksi erityisenä piirteenä Jesse pitää yhteyshenkilön tärkeyttä, joka tuntee hänen yrityksensä ja henkilökohtaisen tilanteensa pitkältä ajalta. Yrityksen pitkäaikainen yhteyshenkilö, POP Pankki Järvi-Suomen asiakkuusvastaava Pirjo Lankinen, on toiminut Jessen matkassa sekä ylä- että alamäissä. 

järvi-Suomi-Unelma-Pirjo-Jesse

”Yhteyshenkilön merkitys on tosi iso. Olisi vaikea kuvitella, että tekisin yhteistyötä pankin kanssa, jossa ei olisi omaa yhteyshenkilöä.”

UNELMA Creative on Jesse Karjalaisen perustama luova toimisto, joka auttaa yrityksiä näyttämään hyvältä. Aiemmin yrityskeskuksentiloissa toimivan yrityksen palveluihin kuuluvat yritysilmeen sekä nettisivujen suunnittelu ja valokuvaus.

Tällä hetkellä UNELMA Creative -yrityksessä kaikki sujuu hyvin. Talous on tasapainossa, ja töitä tulee tasaisesti. Yritys aikookin nauttia tämänhetkisestä ihanasta tasaisuudesta, eikä suunnitteilla ole lähitulevaisuudessa toiminnan kasvattaminen. Vaikka yritys on kasvanut vuosien saatossa kolmihenkiseksi ovat upean hirsitalon tilat jääneet suureksi UNELMAn porukalle. Tavoitteena olisi tulevaisuudessa löytää tiloihin kaveriksi lisää samanhenkisiä yrittäjiä.

Monien unelmien jo toteuduttua, Jessen suunnitelmat ja tavoitteet pitkällä tähtäimellä ovat vielä hieman avoinna. Jesse nostaakin esille, että nyt kun kaikki on hyvin, haluaa hän nauttia elämästä, viettää aikaa rakkaiden kanssa sekä matkustaa mahdollisimman paljon.

POP Pankki Järvi-Suomi on ollut tärkeä kumppani Jesselle matkalla kohti menestystä, heidän yhteistyönsä jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa.

Järvi-Suomi-Unelma-Jesse

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä