Hyppää sisältöön
Huijausviestejä liikkeellä POP Pankin nimissä
Kaksivärinen tausta

Sulautumisen tietosivu

Siilinjärven Osuuspankki ja Reisjärven Osuuspankki sulautuivat yhdeksi ja aloittivat yhteisen taipaleensa Järvi-Suomen Osuuspankkina 27.2.2021. 

Yhdessä vahvempana

Siilinjärven ja Reisjärven Osuuspankkien osuuskuntakokoukset tekivät yhdistymistä puoltavat päätöksensä 22.-23.9.2020. Järvi-Suomen Osuuspankilla on yhteensä yhdeksän konttoria Järvi-Suomen alueella. Kasvua se hakee erityisesti Jyväskylän ja Kuopion alueilta. 

Retki_syksy_2000x800

Pankkien yhdistymistä johtavan Siilinjärven Osuuspankin toimitusjohtaja Soile Pusan mukaan osuuskuntakokousten päätökset olivat odotettuja. Yhdistyvän pankin pääoma on paremmin turvattu ja sen kasvattaminen on helpompaa, kun kasvun perustana on kaksi vahvaa kaupunkikeskusta. Järvi-Suomen Osuuspankin hallinnossa sekä johdossa tulee olemaan molemmista pankeista hallintohenkilöitä ja henkilökuntaa.

“Yhdistämällä resurssimme varmistamme toimintamme jatkumisen ja luomme edellytykset kasvulle. Kotiseutujen hyvinvointi on syntyvälle pankille keskeinen arvo. Nyt pystymme takaamaan alueellisen kehityksen ja paikalliset pankkipalvelut menettämättä identiteettiämme. Haluamme yhä olla pientenkin paikkakuntien asukkaita lähellä oleva oman kylän pankki edelleen”, Pusa toteaa.

“Vahvempi osallistuminen kasvukeskuksissa turvaa pankkien perinteisten ydinalueiden palvelut ja laajennettu yhteinen riskinottokyky vähentää keskittymäriskin syntymistä. Yhdistymisen myötä nousemme myös alueidemme asiakaspotentiaaliin nähden oikeamman kokoiseksi ja voimme palvella hieman isompiakin asiakkaita. Näin turvaamme vakavaraisuutemme ja kilpailukykymme markkinoilla hyvän kasvun rinnalla”, kommentoi Reisjärven Osuuspankin toimitusjohtaja Timo Jäntti.

  • 9 kivijalkakonttoria + digitaaliset palvelut

  • Noin 53 asiantuntijaa palveluksessasi

  • Noin 28 000 asiakasta

  • Joista noin 7 800 jäsenasiakkaita

  • Noin 530 M€ tase

  • Vakavaraisuusaste 20,32 %

Konttoriverkosto kartalla

Palvelemme asiakkaitamme konttoriverkostossa Järvi-Suomen alueella.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Tutustu sulautumisen tiimoilta usein esitettyihin kysymyksiin.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä

Pankkimme

Siilinjärven Osuuspankki

Siilinjärven Osuuspankilla on konttoreita kotipitäjänsä lisäksi Kuopiossa ja Nurmeksessa. Asiakaskunta muodostuu noin 18 500 kotitaloudesta, yrityksestä, yhteisöstä sekä maa- ja metsätaloudenharjoittajasta. Pankkimme perusarvoina ovat ihmisläheisyys, nykyaikaisuus, taloudellisuus, luotettavuus ja paras hyöty asiakkaalle. Paikallisuus antaa edellytykset nopeaan päätöksentekoon. Henkilöstömme muodostuu 43 rahoitusalan ammattilaisesta. Tarjoamme parasta, ihmisläheistä ja asiantuntevaa palvelua kaikissa elämän vaiheissa.

Reisjärven Osuuspankki

Reisjärven Osuuspankki on vuonna 1915 perustettu itsenäinen, POP Pankki -ryhmään kuuluva pankki. Pankkimme on jäsenasiakkaidensa omistama täysin kotimainen pankki, joka tuottaa monipuolisia peruspankkipalveluita asiakkailleen. Pankillamme on toimipaikat Reisjärvellä, Kinnulassa, Haapajärvellä, Viitasaarella ja Jyväskylässä.

Pankkimme palvelut kattavat kaikki henkilöasiakkaiden, pk-yritysten sekä maa- ja metsätalousasiakkaiden maksuliike-, kortti-, rahoitus- ja säästämis- ja sijoituspalvelut. Lisäksi pankkimme tarjoaa notariaattipalveluja.

Reisjärven Osuuspankki harjoittaa peruspankkitoimintaa ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittää yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja vakuutustuotteita.