Hyppää sisältöön
Kortit_kolikot_2000x800

Tutustu pankkiin

Lakeuden Osuuspankin taival alkoi 1.12.2020, kun Kyrönmaan ja Lapuan POP Pankit sulautuivat yhteen. Uusi pankkimme on tuonut yhteen pohjalaiset POP Pankkien konttorit Kokkolasta, Vaasasta, Seinäjoelta, Lapualta ja Isostakyröstä. 

Olemme jäsentemme omistama, täysin suomalainen, itsenäinen ja vakavarainen POP Pankki. Meissä yhdistyy pitkät perinteet ja nuoruuden into. Olemme pankki, joka ymmärtää maaseudun arvon ja kaupungin rytmin. 

Pankin asiantuntijat - lähellä sinua

Meidän unelmamme on tarjota pankkipalveluita ihmisiltä ihmisille ja olla lähellä asiakkaita. Olemme pankki, jossa unelmat ovat lähempänä toteutumista. Pankkimme on täynnä ihmisiä, joilta saat neuvoja ja vinkkejä taloutesi tueksi aina silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Meiltä saat Suomen parasta asiakaspalvelua joka päivä (Epsi Rating 2023).

Yhteystiedot

Katso konttorikohtaiset yhteystiedot alla olevasta konttorilistauksesta. Aukioloajat ja yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot löytyvät konttorin sivuilta, johon pääset klikkaamalla konttoria.

Voit tallentaa oman asiointikonttorisi listauksesta, jolloin saat paikallispankkiuutiset sekä konttorin yhteystiedot kätevästi etusivulle.

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä