Yritysverk­ko­palvelut

Saat nämä pankkipalvelut käyttöösi

  • Tiliesi saldo- ja tapahtumatiedot
  • Voit käyttää laskujen maksamisessa uusi maksu -lomaketta tai valmiiksi talletettuja laskupohjia
  • Voit maksaa ulkomaan maksut niiden lomakepohjaa käyttäen
  • Voit tehdä rahastomerkintöjä
  • Voit käydä arvopaperikauppaa ja seurata arvopapereiden kurssikehitystä

Suoramaksu ja e-lasku – uuden ajan maksamistavat 

Maatiloilla eikä missään muuallakaan kaivata ylimääräisiä arkistoitavia papereita. Luontoa ja hermoja säästävä vaihtoehto on suoramaksu ja e-lasku. Sähköisinä laskusi pysyvät aina järjestyksessä eivätkä huku tai unohdu.

Suoramaksu, automaattinen laskuveloitus

Suoramaksu on laskujen maksutapa, jossa maksun määrä veloitetaan maksaja-asiakkaan tililtä automaattisesti laskuttajan pankkiin lähettämän veloitusaineiston perusteella. Suoramaksu on aina tilisiirto. Lasku toimitetaan maksajalle postitse ennen eräpäivää. Laskulla kerrotaan, että maksutapa on Suoramaksu. Ensisijaisesti suosittelemme asiakkeillemme e-laskun käyttöä.

E-lasku – sähköinen (paperi)lasku

E-lasku on suoraveloituksen kaltainen palvelu. Sitä ei kuitenkaan veloiteta tililtäsi automaattisesti, vaan lasku tulee yritysverkkopalveluusi hyväksyttäväksesi ennen kuin se veloitetaan tililtäsi.

Näin otat uuden ajan maksupalvelut käyttöön

Oman tilasi suoramaksun tai e-laskuilmoituksen voi tehdä kätevästi laskunmaksun yhteydessä omassa yritysverkkopalvelussa joko Omat asetukset -kohdassa tai Maksaminen / Toimeksianto hyväksytty -näytöllä. Kun laskuttavalle yritykselle on mahdollista tehdä valtuutus ja ilmoitus, maksujen vahvistamissivulla näytetään teksti "Tälle laskuttajalle voit tehdä suoraveloitusvaltuutuksen ja e-laskun". Klikkaamalla tekstilinkkiä pääset suoraan sivulle, jossa voit tehdä valtuutuksen tai ilmoituksen.

POP Palveluautomaatit ja -päätteet – turvallista itsepalvelua

Voit maksaa korteillamme laskuja kaikilta POP Pankkien palveluautomaateilla sekä useimmilla verkossa toimivilla palvelupäätteillä. Palveluautomaateilla voit käyttää joko verkkopankkia palvelutunnuksilla tai tunnistautua kortilla laskunmaksu- ja tilipalveluihin. Huomaathan, että jotkut POP Pankit ovat rajanneet palvelupäätteidensä käytön koskemaan vain omia asiakkaitaan.

Katso lähin POP Pankkisi