Hyppää sisältöön

POP Elämänvara

POP Elämänvara ei ole enää myynnissä.

POP Elämänvara on uudenlainen vakuutussäästämisen vaihtoehto, jonka avulla voit säästää itseäsi tai läheisiäsi varten sekä samalla turvautua vakavan sairauden varalta. POP Elämänvara -säästämisen voit aloittaa jo 100 euron kuukausittaisella summalla. Tarvittaessa voit nostaa säästöjäsi kerralla enemmän tai vaikka kuukausittain.

POP Elämänvara -vakuutus on vaihtoehto sinulle, jos

 • olet 18-59-vuotias
 • asut vakituisesti Suomessa
 • vastaat lyhyeen terveysselvitykseen

Miksi POP Elämänvara

 • POP Elämänvara soveltuu pitkäaikaiseen säästämiseen - suosittelemme säästämisajaksi vähintään viittä vuotta.
 • Se kattaa turvan kolmeen yleisimmän vakavan sairauden - syövän, sydäninfarktin ja aivohalvauksen - varalta.  Korvauksen käytölle ei ole ehtoja eikä rajoituksia, vaan voit käyttää sen esimerkiksi pidennettyyn toipumisjaksoon tai muun itsellesi tärkeän asian hankkimiseen.
 • Lisäksi se kattaa turvan vakavan sairauden varalle, joka maksetaan verottomana kertakorvauksena (summavaihtoehdot 20 000 tai 40 000 euroa).
 • POP Elämänvarassa saat suursijoittajan edut eli salkunhoitaja tekee sijoituspäätöksiä puolestasi valitun sijoituskorin sisällä. Voit vaihtaa sijoituskohteita maksutta kuusi kertaa vuodessa.
 • POP Elämänvara on verotuksellisesti fiksu säästämistapa: kun haluat nostaa kertyneitä säästöjä, maksat veroa vain sijoituksista kertyneestä tuotosta.

Vaikuta sijoituskohteisiisi

POP Elämänvarassa vakuutusmaksu kohdistetaan aina kapitalisaatiosopimukselle. Kapitalisaatiosopimuksen säästöosan pääomasta laskutetaan kuukausittain vakavan sairauden turvan hinnaston mukainen maksu. POP Elämänvaran sijoituskohteina toimii kolme erilaista Varainhoitajan Parhaat -sijoituskoria: 

 • Varainhoitajan Parhaat Korkopainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tasapainoinen
 • Varainhoitajan Parhaat Tuottohakuinen

Oikealta löytyvien kuukausiraporttien avulla voit tutustua näiden korien kehittymiseen tarkemmin.

Voit valita näistä koreista yhden tai useamman sijoituskohteen. Muista myös, että voit aina hyödyntää POP Verkkohetkeä ja POP Pankin asiantuntijaa miettiessäsi sinulle parasta vaihtoehtoa. 

POP Elämänvara -vakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. Sopimukseen kuuluvan vakavan sairauden turvan myöntää Chubb.

Lisätietoa

POP Elämänvara on monipuolinen pitkäaikaiseen säästämiseen tarkoitettu sopimus, joka koostuu kapitalisaatiosopimuksesta ja vakavan sairauden turvasta.

Avaa tiedosto POP Elämänvara tuoteseloste

POP Elämänvara on yhdistelmävakuutus, joka koostuu joustavamaksuisesta kapitalisaatiosopimuksesta ja vakavan sairauden vakuutuksesta. Vakuutus sisältää oikeuden säästöön ja vakavan sairauden turvaan.

Avaa tiedosto POP Elämänvara vakuutusehdot

POP Elämänvara on yhdistelmävakuutus, joka koostuu joustavamaksuisesta kapitalisaatiosopimuksesta ja vakavan sairauden vakuutuksesta. Vakuutus sisältää oikeuden säästöön ja vakavan sairauden turvaan.

Avaa tiedosto POP Elämänvara hinnasto

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä