Hyppää sisältöön
Kaksivärinen tausta

POP Varainhoitovakuutus

Palvelu ei ole enää myynnissä

Kokeile sen sijaan POP Rahastoja.

POP Varainhoitovakuutus tarjoaa joustavan tavan säästää ja sijoittaa. Se sopii yli 100 000 euron sijoitukselle. Saat yhdellä sopimuksella kokonaisvaltaisen helppohoitoisen ratkaisun vakuutussijoittamisen ja varainhoidon tarjoamiin etuihin.

Onko sinulla kertynyt varoja tai perintöä ja mietit sopivaa tapaa pitää omaisuudestasi huolta? POP Pankin Varainhoitovakuutus on joustava, vaivaton ja verotuksellisesti järkevä vakuutus sijoitusomaisuuden hallintaan. Sinun ei tarvitse kantaa huolta, mitä markkinoilla tapahtuu, koska asiantuntevat varainhoitajat tekevät sijoituspäätökset yhdessä valitun riskiprofiilisi puitteissa.

Varainhoitovakuutuksen edut

Voit hyödyntää varainhoidon ammattimaista markkinanäkemystä ja valita POP Pankin asiantuntijoiden avulla juuri sinulle sopivan riskiprofiilin ja sijoitussalkun. Asiakkaiden ei tarvitse kantaa huolta siitä mitä markkinoilla tapahtuu, koska asiantuntevat varainhoitajat tekevät sijoituspäätökset asiakkaiden puolesta valitun riskiprofiilin puitteissa. Vakuutuksen arvo määräytyy valitsemasi sijoitussalkun perusteella. Tarkoituksena on kartuttaa varallisuuttasi valitsemallasi riskitasolla ja vapauttaa sinut jatkuvasta sijoitusten seuraamisesta sekä päivittäisestä päätöksenteosta.

POP Varainhoitovakuutuksen sijoituskohteina toimii neljä erilaista sijoitussalkkua:

  • Korkopainoinen sijoitussalkku
  • Tasapainoinen sijoitussalkku
  • Osakepainoinen sijoitussalkku
  • Tuottohakuinen sijoitussalkku

Varainhoitovakuutus joustaa elämäntilanteiden mukaan

Varainhoitovakuutus on pidempiaikainen toistaiseksi voimassa oleva sijoitus, mutta silti se joustaa elämäntilainteiden mukaan. Jos vakuutukseen maksetuille maksuille tulee yhtäkkinen tarve, pääomaa on mahdollista nostaa halutessaan. Vakuutuksen pääomaa on myös mahdollista kasvattaa lisämaksuilla. Minimisuuruus lisämaksuille on 10 000 euroa.

Verotukselliset edut

Varainhoitovakuutus on verotuksellisesti järkevä sijoitus. Toisin kuin monen muun sijoituksen kohdalla sijoitussalkulle muodostunutta arvonnousua ei veroteta sijoitussalkun muutoksissa tai sijoitussalkkua vaihdettaessa. Verotus tapahtuu vasta kun vakuutussäästöt nostetaan.

Varainhoitovakuutus sisältää aina myös henkivakuutusturvan

Varainhoitovakuutus on erinomainen perintösuunnittelun väline, sillä vakuutukseen kuuluu sataprosenttinen kuolemanvaraturva. Jos vakuutettu kuolee vakuutusaikana, vakuutussäästöt maksetaan ennalta määrätylle edunsaajalle.

POP Varainhoitovakuutuksen myöntää Sp-Henkivakuutus Oy. POP Pankit toimivat tuotteen asiamiehinä.

Löydä sinulle sopivin ratkaisu

POP Pankin asiantuntijan avustuksella valitset valikoimastamme mm. tuotto-odotustasi ja sinulle sopivaa riskitasoa vastaavan sijoitussalkun. Sijoitussalkkuvalikoimassa riittää vaihtoehtoja niin varovaiselle kuin rohkeammallekin säästäjälle. Yhdessä löydämme sinulle sopivan vaihtoehdon, mutta on kuitenkin hyvä muistaa, että sinä teet lopullisen valinnan itsellesi parhaiten sopivasta sijoitussalkusta.

Tutustu tuoteselosteeseen, hinnastoon ja vakuutusehtoihin. Yhdessä POP Pankin asiantuntijoiden kanssa löydämme juuri sinulle sopivan Varainhoitovakuutuksen.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä