Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Kehittyvät Korkomarkkinat B

POP Kehittyvät Korkomarkkinat -erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa muiden rahastojen kautta maailmanlaajuisesti kehittyvien talouksien korkomarkkinoille.

POP Kehittyvät Korkomarkkinat on erikoissijoitusrahasto, koska se voi sääntöjensä mukaisesti sijoittaa kaikki varansa ainoastaan yhden sijoitusrahastodirektiivin edellytykset täyttävän sijoitusrahaston tai yhteissijoitusyrityksen osuuksiin. Säästöpankki Kehittyvät Korkomarkkinat -erikoissijoitusrahasto sijoittaa varansa käteisvaroja lukuun ottamatta Barings Emerging Markets Local Debt -sijoitusrahastoon (kohderahasto).

Kohderahasto pyrkii saavuttamaan tuottoa pitkällä aikavälillä sijoittamalla kehittyvien maiden valtioiden, julkisyhteisöjen ja yritysten liikkeelle laskemiin, eri valuutoissa noteerattaviin korkotuotteisiin. Kohderahasto voi käyttää johdannaisia sekä salkunhoidon tehostamiseen että suojaustarkoituksiin.

Rahaston vertailuindeksi on JPM GBI-EM Global Diversified (EUR Hedged) -indeksi, joka seuraa kattavasti kehittyvien markkinoiden valtioiden ja julkisyhteisöjen liikkeelle laskemia, paikallisissa valuutoissa noteerattuja korkotuotteita. Kohderahaston salkunhoitaja voi poiketa merkittävästi vertailuindeksin koostumuksesta, painaotuksista ja riskitasosta. Rahaston sijoituskohteiden tuotot, kuten myyntivoitot, sijoitetaan uudelleen.

Suositus: Tämä rahasto ei ehkä sovellu sijoittajille, jotka aikovat luopua osuuksistaan rahastossa 4 vuoden kuluessa.

POP Kehittyvät Korkomarkkinat B

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 39,15 €
1 päivä
+0,01 %
1 kk
+1,28 %
3 kk
+1,98 %
12 kk
+6,95 %
3 v
-7,02 %

POP rahasto-osuuksien merkitseminen

Merkitse POP rahasto-osuuksia verkkopankin Sijoitukset -osiossa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma POP Avaimella tai omilla pankkitunnuksillasi.

Dokumentit

Osuussarjan nimi
POP Kehittyvät Korkomarkkinat B
Rahastotyyppi
Korkorahasto
Perustettu
28.1.2019
Salkunhoitaja
Lassi Kallio
Vertailuindeksi
JPM GBI-EM Global Diversified (EUR Hedged)
Osuuslajit
Kasvuosuudet
Minimimerkintä
50 euroa tai 50 euroa/kk
Hallinnointipalkkio p.a.
1,00 %*
Merkintäpalkkio
1,00 %
Lunastuspalkkio
0,50 %

*Sijoituskohteina olevilta rahastoilta peritään säilytysyhteisön palkkio voimassa olevan hinnaston mukaisesti  

POP Kehittyvät Korkomarkkinat B on Säästöpankki Kehittyvät Korkomarkkinat -erikoissijoitusrahaston osuussarja.

Hinnasto

Rahastoesite

Rahastosäästämisen esite 

Toimeksiantojen toteuttamisperiaatteet ja toimeksiantojen käsittely

Toimeksiannon kulut

Puolivuosikatsaus 2023
Vuosikertomus 2022
Vuosikertomus 2021
Vuosikertomus 2020
Vuosikertomus 2019
Vuosikertomus 2018
Vuosikertomus 2017

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä