Hyppää sisältöön
Saapuvissa maksuissa esiintyy viivettä

POP Kehittyvät Markkinat B

POP Kehittyvät Markkinat -sijoitusrahasto on osakerahasto, jonka sijoitustoiminnan tavoitteena on pitkällä aikavälillä kasvattaa rahasto-osuuden arvoa sijoittamalla varat pääosin varhaisessa kehitysvaiheessa oleville markkinoille, kuten Latinalaiseen Amerikkaan, Kaukoitään, Itä-Eurooppaan ja Afrikkaan sijoittaviin sijoitusrahastoihin.

Rahaston varoja voidaan sijoittaa myös muilla markkinoilla noteerattuihin yrityksiin, jotka saavat huomattavan osan liikevaihdostaan tai voitostaan kehittyviltä markkinoilta. Rahaston toiminnassa pyritään rahasto-osuuden arvonnousuun, joka ylittää pitkällä aikavälillä vertailuindeksin arvonnousun. 

Rahaston vertailuindeksi on MSCI Emerging Markets Net TR –indeksi, joka seuraa useammassa kuin 20 maassa yli 800 osakkeen hintakehitystä ja osinkotuottoja (nk. tuottoindeksi). Sijoitustoiminnan tavoitteisiin pyritään aktiivisen omaisuudenhoidon keinoin. Rahaston salkunhoitaja voi poiketa vertailuindeksin koostumuksesta, painotuksista ja riskitasosta.

POP Kehittyvät Markkinat B

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 78,80 €
1 päivä
-1,67 %
1 kk
+3,23 %
3 kk
+10,00 %
12 kk
+11,28 %
3 v
-19,34 %

POP rahasto-osuuksien merkitseminen

Merkitse POP rahasto-osuuksia verkkopankin Sijoitukset -osiossa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma POP Avaimella tai omilla pankkitunnuksillasi

Dokumetit

Osuussarjan nimi
POP Kehittyvät markkinat B
Rahastotyyppi
Osakerahasto
Perustettu
28.1.2019
Salkunhoitaja
Lassi Kallio
Vertailuindeksi
MSCI EM GR
Osuuslajit
Kasvuosuudet
Minimimerkintä
50 euroa tai 50 euroa/kk
Hallinnointipalkkio p.a.
1,00 %*
Merkintäpalkkio
1,00 %
Lunastuspalkkio
1,00 %

*Sijoituskohteina olevilta rahastoilta peritään säilytysyhteisön palkkio voimassa olevan hinnaston mukaisesti 

POP Kehittyvät Markkinat B on Säästöpankki Kehittyvät Markkinat -sijoitusrahaston osuussarja.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä

Oma koti on aina oma koti!

Saat meiltä nopean lainapäätöksen ja henkilökohtaisen pankkineuvojan. Me POP Pankissa keskitymme olennaiseen: hyvään henkilökohtaiseen pankkipalveluun.