Hyppää sisältöön
Uusia pankkitietojen kalastelusivuja ja -viestejä on havaittu

UB Smart

Rahaston varat hajautetaan kansainvälisesti osake- ja joukkolainamarkkinoille sekä reaaliomaisuuteen. Reaaliomaisuudella tarkoitetaan esimerkiksi metsätiloja ja muita kiinteistöjä sekä infrastruktuurisijoituksia. Sijoitukset reaaliomaisuuteen tehdään pääasiassa rahastojen kautta. Muihin sijoituskohteisiin voidaan sijoittaa joko suoraan tai esimerkiksi rahastojen tai strukturoitujen joukkovelkakirjalainojen kautta.

Rahaston tuottotavoite

Rahaston tavoitteena on aktiivisen salkunhoidon avulla saavuttaa vuosittain 5–10 %:n* suuruinen tuotto.

Soveltuu erilaisiin markkinatilanteisiin

Neutraalissa allokaatiossa osake-, korko- ja reaaliomaisuussijoitusten paino on kullakin noin 1/3 rahaston arvosta. Salkunhoitaja voi kuitenkin vapaasti muuttaa omaisuusluokkien
painoa markkinatilanteen mukaisesti. Rahaston uudet säännöt ovat astuneet voimaan 24.9.2015.

POP A-osuussarjan minimimerkintä on 100 euroa.

UB Smart

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 67,65 €
1 päivä
+0,39 %
1 kk
-1,75 %
3 kk
-0,24 %
12 kk
+16,87 %
3 v
+14,53 %

POP rahasto-osuuksien merkitseminen

Merkitse POP rahasto-osuuksia verkkopankin Sijoitukset -osiossa. Valitse haluamasi rahasto ja täytä huolellisesti pyydetyt tiedot. Varmistathan, että veloitustiliksi on valittu se käyttötili, jolta haluat, että merkintä tehdään. Vahvista lopuksi tapahtuma POP Avaimella tai omilla pankkitunnuksillasi.

Dokumentit

Rahaston nimi
Erikoissijoitusrahasto UB Smart
Rahastotyyppi
Muu rahasto
Perustettu
11.12.2006,(POP-sarja 12.02.2018)
Salkunhoitaja
UB Omaisuudenhoito Oy
Vertailuindeksi
Ei vertailuindeksiä
Osuuslajit
Kasvuosuus
Minimimerkintä
100 euroa
Hallinnointipalkkio p.a.
1,50 %*
Merkintäpalkkio
1,00 %
Lunastuspalkkio
1,00 %
Merkintätili
FI7347260010104607

* Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Rahastoon tehdyn sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä rahastolle asetettua tavoitetuottoa välttämättä saavuteta. Tuottotavoitteen laskennassa ei ole huomioitu merkintä- tai lunastuspalkkioita.

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä