Hyppää sisältöön

UB Suomi Kiinteistöt

Rahaston varat sijoitetaan ensisijaisesti Suomessa sijaitseviin kiinteistökohteisiin. Rahaston sijoituskohteena voivat olla: asunnot, yhteiskuntakiinteistöt kuten päiväkodit ja hoivakiinteistöt, toimistot, logistiikka- ja liiketilat, varastot, teollisuuskiinteistöt, tontit sekä muut kiinteistökohteet.

Rahaston tuottotavoite

Rahasto tavoittelee noin 5–7 %:n vuotuista tuottoa suomalaisilta kiinteistömarkkinoilta. Rahaston tilikauden voitosta jaetaan vähintään 75 % osuudenomistajille. Rahasto on avoinna merkinnöille ja lunastuksille neljä kertaa vuodessa: helmikuun, toukokuun, elokuun ja marraskuun viimeisenä pankkipäivänä. Rahasto sopii sijoittajalle, joka arvostaa tasaista kassavirtaa ja reaaliomaisuuden tuomaa vakautta. Kiinteistöjen etuna on myös verrattain matala korrelaatio esimerkiksi osakemarkkinoihin ja mahdollisuus inflaatiosuojattuun tuottoon. Rahasto sopii myös asuntosijoittajalle hajauttamaan kiinteistösalkun riskiä muihin kiinteistökohteisiin. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Suositeltu sijoitusaika on vähintään 5 vuotta.

Soveltuu erilaisiin markkinatilanteisiin

Minimisijoitus UB Suomi Kiinteistöt -rahastoon on 1 000 euroa. 

UB Suomi Kiinteistöt

  • Morningstar:
  • Arvo päivä:
  • Arvo: 110,27 €
1 päivä
-2,09 %
1 kk
0,00 %
3 kk
-2,01 %
12 kk
-1,71 %
3 v
+2,17 %

Rahasto-osuuksien merkitseminen

Ota yhteyttä pankkiisi, kun haluat merkitä UB Suomi Kiinteistöt -rahasto-osuuksia.

Dokumentit

Rahaston nimi
Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt
Rahastotyyppi
Erikoissijoitusrahasto
Perustettu
31.1.2019 (POP-sarja 1.3.2021)
Salkunhoitaja
UB Omaisuudenhoito Oy
Vertailuindeksi
Ei vertailuindeksiä
Osuuslajit
Tuotto-osuus
Minimimerkintä
1 000 euroa
Hallinnointipalkkio p.a.
2,35 %
Merkintäpalkkio
2,5 %
Lunastuspalkkio
Sijoitusaika alle 1 vuosi: 4 % Sijoitusaika 1-3 vuotta: 3 % Sijoitusaika 3-5 vuotta: 2 % Sijoitusaika yli 5 vuotta: 1 %
Merkintätili
FI7347260010104607

* Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Rahastoon tehdyn sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä rahastolle asetettua tavoitetuottoa välttämättä saavuteta. Tuottotavoitteen laskennassa ei ole huomioitu merkintä- tai lunastuspalkkioita.

POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Rahastojen historiallinen kurssikehitys ei ole tae tulevasta kehityksestä. Rahaston arvo voi nousta tai laskea. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Reaaliomaisuusrahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy. Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Aiempi tuottokehitys ei ole tae tulevasta ja sijoitetun pääoman voi menettää osittain tai kokonaan. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä