<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön

Aina kannattaa säästää! - POP Rahastomerkinnät ilman merkintäpalkkiota 11.4.-31.5.

POP-Rahastojen-kampanja-2023-verkkosivut

Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Säästäminen kannattaa aloittaa jo nuorena! Toisaalta, säästämisen suhteen koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

Miksi säästäminen kannattaa?  
✨ Unelmat ja haaveet todeksi  
🩹 Puskuriin elämän yllättäviä menoja varten 
🙏 Sisäinen mielenrauha 

Säästää voi niin hyvän kuin pahan päivän varalle! Aloittaa voit vaikka heti, sillä POP Pankki Pohjanmaalla on meneillään POP Rahastojen kevätkampanja (11.4.-30.5.2023). Kampanjan aikana voit tehdä rahastomerkintöjä ilman kertamerkintäpalkkiota.

Mitä on rahastosäästäminen?

Tutustu rahastoihimme

Varaa aika palveluneuvojalle

--

*) Huom. Kampanja koskee vain Pohjanmaan Osuuspankin asiakkaita. Tämä viesti ei ole tarkoitettu sijoitusneuvonnaksi tai suositukseksi ostaa kyseisiä rahastoja. POP Rahastoja hallinnoi Sp-Rahastoyhtiö Oy. Sijoituksen arvo ja sijoituksesta saatava tuotto voivat sekä nousta että laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman osittain tai kokonaan. Sijoittamiseen liittyy myös kuluja, jotka voit nähdä tarkemmin kunkin rahaston kululaskelmasta. Rahastot eivät ole Sijoittajien korvausrahastosuojan eikä talletussuojan piirissä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä