POP Pankki sopinut elokuvayhteistyöstä Solar Filmsin kanssa

Lehdistötiedote 19.9.2017, klo 10.00

Suuren suosion saavuttanut elokuva Mielensäpahoittaja saa jatkoa. POP Pankki on sopinut yhteistyöstä elokuvan tuottajan Solar Filmsin kanssa.

- Meille on ilo olla mukana tekemässä suomalaista viihdettä suomalaisille. Olemme  kotimainen pankki tuoden henkilökohtaisia ja kunkin omaan talouteen sopivia pankkiratkaisuja, sanoo Jaakko Pulli, liiketoimintajohtaja, POP Pankkiliitto.

POP Pankilla on ollut jo usean vuoden ajan Pohjoismaiden tyytyväisimmät asiakkaat ja haluamme jatkossakin olla koko kansan kotimainen pankki tuoden henkilökohtaisia ja kunkin omaan talouteen sopivia pankkiratkaisuja. 

- Elokuvayhteistyö on meille uutta. Elokuvan ensi-ilta on vuoden päästä syksyllä, mutta on mielenkiintoista päästä kurkistamaan kuvauksien yhteydessä kulissien taakse jo nyt. Toivomme yhteistyön kasvattavan entisestään tunnettuuttamme kaikkien suomalaisten pankkina, jatkaa Jaakko Pulli.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan on käsikirjoittanut Tiina Lymi yhdessä Tuomas Kyrön ja Juha Lehtolan kanssa. Tiina Lymi myös ohjaa elokuvan, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2018. Mielensäpahoittaja on legendaarinen Heikki Kinnunen. 

Lisätietoja:

Kristiina Ylikunnari, viestintäpäällikkö, POP Pankkiliitto
Puh. 050 5580 114, kristiina.ylikunnari@poppankki.fi

Jaakko Pulli, liiketoimintajajohtaja, POP Pankkiliitto
Puh. 050 4200 925, jaakko.pulli@poppankki.fi

POP Pankit ovat asiakkaitaan varten perustettuja osuuskuntamuotoisia pankkeja, joilla tutkimusten mukaan on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. POP Pankki -ryhmään kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vahinkovakuutusyhtiö POP Vakuutus, POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oy ja POP Pankkiliitto osk.