Hyppää sisältöön

Korkoa korolle - Naistenpäivän sijoituswebinaari 8.3.

kk_fb_kuva_2_wide

Arvon naiset, kiinnostaako varallisuuden kasvattaminen? Siinä tapauksessa kannattaa osallistua naistenpäivän Korkoa korolle -sijoitustapahtumaan 8.3. klo 17.00 alkaen, jonka järjestämme tänä vuonna poikkeuksellisesti webinaarina.

Webinaarissa olemme säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvien asioiden ytimessä. Vierailevana tähtenä kuullaan varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmen vinkit siitä, miten vaurastumisen voi valjastaa osaksi omaa elämäntapaa.

Vaurastuminen luo turvaa ja mahdollisuuksia tarttua itselle tärkeisiin asioihin. Vaurastuminen on koko elämän mittainen matka, joka jokaisen kannattaa aloittaa. Tapoja on monia - sinä valitset omasi. Terhi kertoo parhaat vinkit omalta vaurastumisen matkaltaan kohti taloudellista riippumattomuutta - mitä se on vaatinut ja mitä hyötyä varallisuudesta on ollut.

Lisäksi ohjelmassa on Pohjanmaan Osuuspankin vinkit vaurastumiseen sekä ajankohtaiset kuulumiset säästämisen ja sijoittamisen palveluista.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin 3.3. mennessä tällä ilmoittautumislomakkeella.

Kaikkien tapahtumaan osallistuneiden kesken arvotaan perinteisesti Kalevala Korun upea Naisen ääni –riipus. Lämpimästi tervetuloa!

Ohjelma

17.00-17:45 Vaurastuminen elämäntapana
- Varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi (Vaurasnainen)
17:45-18:30 Pankin vinkit vaurastumiseen
- Tiina Sippola, POP Pankki

P.s. Kannattaa myös huomioida POP Pankin rahastokampanja: Helmi-maaliskuun ajan saat rahastomerkinnät ilman kertamerkintäpalkkiota! Lue lisää kampanjasta ja tartu tarjoukseen!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä