<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Pohjanmaan, Sievin ja Tiistenjoen POP Pankkien fuusio astui voimaan 1.10.2020.

Fuusio 2020 - Infosivu

Pankkien toimitusjohtajat Päivi Peurala (Tiistenjoki), Hanna Linna (Pohjanmaa) ja Kirsi Valtonen (Sievi) katsovat luottavaisesti yhteiseen tulevaisuuteen.

Yhdessä vahvempana

Maailman menoa on vaikea ennustaa. Olemme osaltamme halunneet varmistaa, että rinnallasi on vahva kumppani, johon voit luottaa ja josta saat asiantuntevaa apua eri elämäntilanteissa.

Pohjanmaan, Tiistenjoen ja Sievin POP Pankkien yhteensulautuminen toteutuu syyskuussa 2020. Fuusiossa uudistuvalla POP Pankki Pohjanmaalla on 10 konttoria Seinäjoki–Oulu-alueella ja henkilökuntaa noin 70 henkilöä.

- Tämä oli merkittävä päätös asiakkaidemme pankkipalvelujen tulevaisuuden kannalta, vaikkei itse fuusio asiakkaan pankkiarjessa juurikaan näy tilien ja korttien pysyessä samana, summaa POP Pankki Pohjanmaan toimitusjohtaja Hanna Linna.

- Kolmen pankin hyväksyntä sulautumissuunnitelmalle on vahva sitoumus yhteiseen tahtotilaan mahdollistaa paikalliset palvelut sekä tarjota entistä vahvempi rahoituskumppani alueen elinvoimaisuutta tukeviin investointihankkeisiin, sanoo POP Pankki Tiistenjoen toimitusjohtaja Päivi Peurala.

- Käsillä oleva poikkeuksellinen tilanne on hyvä esimerkki siitä, miten paikallisetkin markkinat ovat kytköksissä kansainvälisiin ilmiöihin. Vahva ja palvelutarjoomaltaan monipuolinen pankki pystyy auttamaan akuutissa tilanteessa sekä myös toiminnan jälleenkäynnistämisessä, sanoo POP Pankki Sievin toimitusjohtaja Kirsi Valtonen.

Lue lisää fuusiosta ja pankkien kuulumisista Pohjanmaan Osuuspankin fuusioliitteestä

Lue lisää

Hinnastot ja korkoehdot

Yhteenliittymän myötä pankkien palveluhinnastot on yhtenäistetty, samoin tilien korkoehdot. Hinnasto-otteet löydät viereisten linkkipainikkeiden takaa. Hinnastot ja ehdot ovat myös tutustuttavissa jokaisessa konttorissa.

Uudet korkoehdot ja palveluhinnasto astuvat voimaan 1.10.2020. Ehtojen muuttuminen ei aiheuta sinulle toimenpiteitä, mikäli hyväksyt ehtomuutokset. Jos et hyväksy uusia ehtoja, sinulla on mahdollisuus irtisanoa sopimukset olemalla yhteydessä POP Pankkiisi 31.8.2020 mennessä.

Talletustilien korko on 1.10.2020 alkaen POP Prime -0,60 %. Tilin korko on kuitenkin aina vähintään 0,10 % ja enintään 2,00 %. Korko lasketaan kuukauden alimmalle saldolle, korkopäivät 360/360. POP Prime -viitekorko on tällä hetkellä 0,60 %.

Hinnastot 1.10.2020 alkaen

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä