fuusio_2020_pohjanmaa_web

Kuvassa vasemmalta oikealle: Päivi Peurala, Hanna Linna ja Kirsi Valtonen.

Yhdessä vahvempana

Maailman menoa on vaikea ennustaa. Olemme osaltamme halunneet varmistaa, että rinnallasi on vahva kumppani, johon voit luottaa ja josta saat asiantuntevaa apua eri elämäntilanteissa.

Pohjanmaan, Tiistenjoen ja Sievin POP Pankkien yhteensulautuminen toteutuu syyskuussa 2020. Fuusiossa uudistuvalla POP Pankki Pohjanmaalla on 10 konttoria Seinäjoki–Oulu-alueella ja henkilökuntaa noin 70 henkilöä.

- Tämä oli merkittävä päätös asiakkaidemme pankkipalvelujen tulevaisuuden kannalta, vaikkei itse fuusio asiakkaan pankkiarjessa juurikaan näy tilien ja korttien pysyessä samana, summaa POP Pankki Pohjanmaan toimitusjohtaja Hanna Linna.

-  Kolmen pankin hyväksyntä sulautumissuunnitelmalle on vahva sitoumus yhteiseen tahtotilaan mahdollistaa paikalliset palvelut sekä tarjota entistä vahvempi rahoituskumppani alueen elinvoimaisuutta tukeviin investointihankkeisiin, sanoo POP Pankki Tiistenjoen toimitusjohtaja Päivi Peurala.

-  Käsillä oleva poikkeuksellinen tilanne on hyvä esimerkki siitä, miten paikallisetkin markkinat ovat kytköksissä kansainvälisiin ilmiöihin. Vahva ja palvelutarjoomaltaan monipuolinen pankki pystyy auttamaan akuutissa tilanteessa sekä myös toiminnan jälleenkäynnistämisessä, sanoo POP Pankki Sievin toimitusjohtaja Kirsi Valtonen.

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa yhteenliittymästä, muun muassa henkilö- ja yritysasiakkaan hinnasto-otteet sekä kaikkien kolmen pankin yhteystiedot.

tunnusluvut

symboli_konttorit
10 kivijalkakonttoria + Digikonttori

symboli_asiantuntijat
Noin 70 asiantuntijaa palveluksessasi

symboli_asiakkaat
Noin 33 000 asiakasta

symboli_jasenasiakkaatJoista noin 13 000 jäsenasiakasta

symboli_tase
Noin 670 M€ tase

symboli_vakavaraisuus
Vakavaraisuusaste 
19,4 % 

Konttoriverkosto

Pohjanmaan Osuuspankin konttorit kartalla

Jatkossa palvelemme asiakkaitamme konttoriverkostolla, joka yltää aina Seinäjoen Ylistarosta Ouluun. Konttoreiden yhteystiedot löydät kootusti täältä.

hinnastot ja korkoehdot

Yhteenliittymän myötä pankkien palveluhinnastot on yhtenäistetty, samoin tilien korkoehdot. Hinnasto-otteet löydät viereisten linkkipainikkeiden takaa. Hinnastot ja ehdot ovat myös tutustuttavissa jokaisessa konttorissa.

Uudet korkoehdot ja palveluhinnasto astuvat voimaan 1.10.2020. Ehtojen muuttuminen ei aiheuta sinulle toimenpiteitä, mikäli hyväksyt ehtomuutokset. Jos et hyväksy uusia ehtoja, sinulla on mahdollisuus irtisanoa sopimukset olemalla yhteydessä POP Pankkiisi 31.8.2020 mennessä.

Talletustilien korko on 1.10.2020 alkaen POP Prime -0,60 %. Tilin korko on kuitenkin aina vähintään 0,10 % ja enintään 2,00 %. Korko lasketaan kuukauden alimmalle saldolle, korkopäivät 360/360. POP Prime -viitekorko on tällä hetkellä 0,60 %.

Konttorit ja yhteystiedot


Pohjanmaan Osuuspankki

Pohjanmaan Osuuspankin juuret ovat yli sadan vuoden takaisessa osuuskuntamuotoisessa pankkitoiminnassa. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kuuden konttorin ja noin 60 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin.

Toimintamme peruslähtökohtana ovat osuustoiminnallisuus ja yhteiskuntavastuu. Tehtävämme on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa taloudenhallintaa kustannustehokkaasti. Pankkipalvelut keskittämällä ja liittymällä pankin jäseneksi asiakkaat saavuttavat taloudellista etua.


Sievin Osuuspankki

Sievin Osuuspankki tarjoaa ihmisläheistä, ajanmukaista ja luotettavaa pankkipalvelua kannattavasti ja kilpailukykyisesti jäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön parhaaksi. Palvelemme 13 ammattilaisen voimin Sievissä, Ylivieskassa ja Oulaisissa.


Tiistenjoen Osuuspankki

Tiistenjoen Osuuspankin toiminta on alkanut yli sata vuotta sitten. Pankin jäsenten omistamana osuustoimintayrityksenä tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja kaikille asiakkaillemme. Jäsen on asiakas, omistaja ja yhteistyökumppani samanaikaisesti. Osuustoimintaliikkeen perustamisesta saakka toiminnan päätavoite on pysynyt samana; tuottaa jäsenilleen taloudellista hyötyä.

Osallistu arvontaan

Voita POP JOPO -polkupyörä!

Millainen olisi unelmiesi pankki? Haluaisitko manikyyrin sillä aikaa kun odottelet vuoroasi palveluneuvojalle? Tai miltäpä kuulostaisi talvirenkaiden vaihto lainaneuvottelujen yhteydessä?

Kerro meille sinun unelmiesi pankistasi muutamalla lauseella ja osallistu pirteän POP JOPO -polkupyörän arvontaan.

Kaikkein villeimpiä ideoita emme varmastikaan pysty toteuttamaan. Uskomme kuitenkin, että yhteenliittymän myötä pystymme ainakin palvelemaan sinua entistä paremmin.

Osallistu arvontaan

pop jopo