<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Pohjanmaan Osuuspankin POP Akatemia on kolmannen asteen koulutuksen opiskelijoille suunnattu työharjoitteluohjelma.

POP Akatemia -työharjoitteluohjelma

POP Akatemiasta ponnahdus pankkialalle

Onko tähtäimenäsi ura rahoitus- tai pankkialalla? Haluatko syväluotaavan näkemyksen pankkialasta ja mitä kaikkea se pitää sisällään? Onko ihmisläheinen ja oma-aloitteinen asiakaspalvelu sinun juttusi?

Pohjanmaan Osuuspankin POP Akatemia on kolmannen asteen koulutuksen opiskelijoille suunnattu työharjoitteluohjelma, jossa harjoittelijat saavat mahdollisuuden tutustua monipuoliseen pankkialaan mielenkiintoisten tehtävien kautta. POP Akatemian harjoittelijana pääset tekemään oikeaa vastuullista työtä ja siksi olet tärkeässä roolissa pankin päivittäistä toimintaa. Saat myös arvokasta ja oikeasti hyödyllistä tietoa rahoitusalan erilaisista tehtävistä.

Pääosa POP Akatemian 4-5 kuukauden pituisesta harjoitteluohjelmasta keskittyy konttorissa tehtävän kassatyöskentelyn ja palveluneuvojan tehtävien ympärille. Olet usein asiakkaallemme ensimmäinen kontakti pankkiin, joten reipas ja auttamishaluinen asenne on kaikki kaikessa. Kassatyössä olet konttorin keskiössä, joten vastaan tulee monenlaisia selvitystehtäviä ja asiakkaiden kohtaamista.

POP Akatemia sisältää myös lähiopastuspäiviä, joissa tutustutaan asiantuntijan avustuksella pankin erilaisiin sisäisiin prosesseihin ja tehtäviin. Asiantuntijapalveluita ovat muun muassa yksityisasiakkaiden ja yritysasiakkaiden rahoitus, säästäminen ja sijoittaminen sekä notariaattipalvelut. Lisäksi pääset tutustumaan pankin liiketoimintaa tukeviin toimintoihin, kuten markkinointiin ja henkilöstöhallintaan.

Harjoitteluohjelman aikana saamiasi tietoja ja työn tekemisen kautta opittuja taitoja voit hyödyntää tulevaisuudessa, jos hakeutuminen asiakaspalvelutehtäviin tai pankkialalle kiinnostaa sinua. Kaikki POP Akatemian suorittaneet saavat diplomin, joka on todiste suoritetusta harjoittelujaksosta ja oppimistasi taidoista. Diplomi on arvokas todistus hakiessasi pankki- ja rahoitusalalle töihin.

POP Akatemian logo

Hae POP Akatemiaan lähettämällä meille työharjoitteluhakemus.

Hae nyt!

POP Akatemia sisältää:

Perehdytysjaksossa perehdytään pankkiin toimialana ja Pohjanmaan Osuuspankkiin työnantajana. Perehdytyksessä käydään myös läpi pankin toimintaohjeet ja -tavat.

Päivittäisasioinnin harjoitteluosuus koostuu mm.
  • kassapalveluiden harjoittelusta
  • maksupalvelun harjoittelusta
  • ihmisläheisestä asiakaspalvelusta, jossa kohtaat mielenkiintoisia ja joskus myös haastaviakin keissejä
Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus tutustua asiantuntijapalveluihimme, joita ovat mm. 
  • henkilö- ja yritysrahoituspalvelut
  • säästämisen ja sijoittamisen palvelut ja tuotteet
  • notariaattipalvelut ja lainopilliset palvelut

Asiantuntijapalveluihin tutustuminen tapahtuu lähiopetuspäivinä.

Liiketoiminnan tuen perehdytyksessä pääset tutustumaan mm. pankkimme:
  • henkilöstöhallintoon
  • digikonttoriin
  • markkinointiin

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä