Hyppää sisältöön
Kuvituskuva.

Avoin työpaikka: Rahoitusalan asiantuntija

Pohjanmaan Osuuspankki on toiseksi suurin POP Pankki, joka on lukuisia kertoja palkittu Suomen ja Pohjoismaiden parhaasta asiakaspalvelusta. Henkilökuntaa pankissamme on noin 70. Toimipisteitä meillä on kahdeksan, joista viisi sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Tiistenjoki ja Ylihärmä) ja kolme Pohjois-Pohjanmaalla (Sievi, Ylivieska ja Oulu).

Haemme nyt Etelä-Pohjanmaalle Kauhavan alueelle rahoitusalan asiantuntijaa.

Tehtävääsi kuuluu asiakkaidemme monipuolinen ja laadukas asiakaspalvelu. Tapaat asiakkaita sekä kasvotusten että verkossa tarjoten heille heidän elämäntilanteeseensa sopivia palveluja ja ratkaisuja niin pankin rahoitus- kuin sijoituspalveluista. Hankit myös aktiivisesti uusia asiakkaita. Työnkuvasi rakentuu osaamisesi perusteella.

Edellytämme sinulta aikaisempaa rahoitusalan työkokemusta. Odotamme sinulta myös tavoitteellista, positiivista ja myynnillistä työotetta sekä tahtoa kehittyä tehtävässäsi. Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Rahoitusalan tehtävissä sijoituspalvelututkinto (APV1) on välttämätön tutkinto. Sen voit suorittaa Pohjanmaan Osuuspankin kustantamana.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä mahtavan työyhteisön luotettavassa ja kehittyvässä pankissamme. Jos haluat olla mukana tekemässä Suomen parasta pankkipalvelua, liity osaavaan ja innostavaan joukkoomme!

Haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jätä hakemuksesi 11.4.2021 mennessä sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hae nyt!

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä