Sijoittajille

Bonum Pankki Oyj vastaa POP Pankkien yhteenliittymässä vakuudettomien lainapaperien liikkeeseenlaskusta tukkumarkkinoille.

Bonum Pankilla on 250 miljoonan euron sijoitustodistusohjelma, jonka puitteissa pankki voi laskea liikkeelle korkeintaan 12 kk mittaisia jälkimarkkinakelpoisia velkakirjoja.

Bonum Pankilla on toukokuussa 2016 perustettu 750 miljoonan euron joukkovelkakirjaohjelma. Ohjelmaesitteen löydät tästä. Ja ohjelmaesitteen täydennyksen täältä. 

Julkisten emissioiden lisäksi Bonum Pankki voi harkita myös pienempiä kohdennettuja emissioita, mikäli ne sopivat ryhmän rahoitussuunnitelmaan. Tällä hetkellä Bonum Pankki olisi kiinnostunut keskipitkästä senior -emissiosta.

Sijoittajatapaamisten esittelymateriaali

Bonum Pankin säännöllisen tiedonantovelvollisuuden kotivaltio on Suomi. Tästä löydät Bonum Pankin yhteisösäännöt ja POP Pankkiliiton yhteisösäännöt.

Rating.

Bonum Pankki Oyj:llä on luottoluokituslaitos S&P Globalin 23.5.2016 myöntämä pitkäaikainen investointitason (investment grade) luottoluokitus 'BBB' ja lyhytaikainen luottoluokitus ’A-2’. Näkymät ovat vakaat.

S&P Globalin tuoreimman arvioinnin sekä luottoluokituksen perusteluineen löydät täältä.

Funding

Base Prospectus 2019 and Final Terms