Hyppää sisältöön

Verkkopankki kortit -osion saavutettavuusseloste

POP Pankki noudattaa EU:n saavutettavuusdirektiiviä ja sitä toteuttavaa lakia (306/2019) digitaalisten palveluiden tarjoamisesta. Verkkosivuistoissamme, digitaalisissa palveluissamme sekä mobiilisovelluksessamme pyritään noudattamaan Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristöä AA-tason vaatimuksia seuraten.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www4.poppankki.fi/pankki/tilit-ja-kortit/kortit-3?17 joka on verkkopankin kortit-osio. Kortit-osio on osa verkkopankkia, mutta sillä on oma saavutettavuusseloste.

Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 9.8.2021.

Saavutettavuusarvioinnin tekijä: Bonum Pankki Oyj

Vaihtoehtoiset asiointitavat

Mikäli asian hoitaminen ei onnistu verkossa, voit soittaa, korttiasiakaspalveluumme tai asioida konttorissa. Ajantasaiset tiedot palvelevista konttoreista sekä niiden aukioloajoista löydät verkkosivuiltamme osoitteesta https://www.poppankki.fi/konttorit.

Tarkemmat tiedot teknisestä saavutettavuudesta

Digipalvelun saavutettavuuden tila: POP Verkkopankin Kortit-osio vastaa vaatimuksia.

Jos huomaat sivustolla ongelman, joka ei ole luettelossa, ilmoitathan siitä meille.

Anna palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen palvelussamme? Ilmoitathan siitä meille, jotta voimme tehdä parhaamme puutteen korjaamiseksi. Saavutettavuuspalautteet tulee lähettää osoitteeseen saavutettavuus@poppankki.fi. Saavutettavuuspalautteet vastaanottaa ja käsittelee POP Pankkikeskus osk.

Saavutettavuuden valvonta

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot Etelä-Suomen aluehallintovirasto Saavutettavuuden valvonnan yksikkö:

www.saavutettavuusvaatimukset.fi 

saavutettavuus@avi.fi

puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä