Hyppää sisältöön

Katkoksia Suupohjan Osuuspankin palveluissa la 4.6.2022

Suupohjan Osuuspankin palveluissa on odotettavissa käyttökatkoksia lauantaina 4.6.2022 johtuen pankin sulautumisesta Liedon Osuuspankin ja Piikkiön Osuuspankin kanssa. Sulautumisessa syntyvä pankki jatkaa toimintaansa Suomen Osuuspankki nimellä.

Suupohjan Osuuspankin palveluissa on sulautumisen teknisestä vaiheesta johtuva käyttökatkos la 4.6.2022 arviolta klo 4.30–16.00 välisenä aikana. Tällöin muun muassa:

  • Verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä.
  • POP Visa Debit-, Visa Debit Online- ja Electron-korteilla käteisnostot eivät toimi katkon aikana ja korteilla maksaminen toimii rajoitetusti.
  • POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot sen sijaan toimivat normaalisti katkon aikana.
  • Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on pois käytöstä katkojen aikana.
Lisäksi on hyvä huomioida, että korttien verkkopankkihakemukset ovat sulautumisen teknisen vaiheen vuoksi poissa käytöstä ke 1.6.2022 klo 14.00 – ma 6.6.2022 klo 7.00.

"Yhteensulautuminen on edennyt aikataulun mukaisesti, joskin sulautumisen käytännön valmistelut on ollut kova ponnistus kaikilta kolmelta pankilta. Uuden Suomen Osuuspankin toiminta on rekisteröity alkavaksi 31.5., mutta olemme ajoittaneet asiakkuuksien siirtämiseen liittyvän teknisen käyttökatkoksen viikonlopulle, jotta tästä olisi mahdollisimman vähän vaivaa asiakkaillemme", toteaa uuden pankin toimitusjohtajana toimiva Timo Kalliomäki.

"Asiakkaiden ei tarvitse huolehtia tilien siirtymisestä uuteen, vaan asiakkuuden siirto tapahtuu automaattisesti käyttökatkoksen aikana. Odotamme pankeissa innolla sulautumista. Suomen Osuuspankki on aidosti valtakunnallinen pankki, jolla on laaja konttoriverkosto aina Helsingistä Rovaniemelle ja nyt vahva keskittymä myös Turun seudulla sekä Liedon ja Piikkiön kasvukeskuksissa. Työllistämme arviolta 140 henkilöä ja meillä on vahva osaajajoukko palvelemaan sekä henkilö- että yritysasiakkaita, odotammekin kasvua erityisesti pk-yrityssektorilta", summaa Kalliomäki.

Lisätietoja:

Timo Kalliomäki, toimitusjohtaja, 31.5.2022 alkaen Suomen Osuuspankki
puh. 040 5232 068

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä