Hyppää sisältöön

POP Pankki Suupohja on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin

Sertifiointi on kolmannen osapuolen, Great Place to Work®:n, myöntämä tunnustus erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Työntekijäkokemus on tutkittu marras-joulukuussa 2021 anonyymillä Trust Index -henkilöstötutkimuksella ja sertifiointi perustuu siten työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Vastausten perusteella henkilökunta arvostaa työyhteisössä erityisesti yhteisöllisyyttä ja johdon toimintatapaa. Tutkimuksessa paljon kiitosta saa yhdessä tekemisen hyvä meininki sekä kotoisa ja kannustava työilmapiiri.

”Sertifioinnilla on meille työnantajana ja työyhteisönä iso merkitys, ja kertoo siitä, että olemme monella mittarilla mitattuna hyvinvoiva ja toimiva työyhteisö”, iloitsee POP Pankki Suupohjan henkilöstöjohtaja Paula Nygård-Ojanperä.

sertifiointigrafiikat_joulukuu1

Suupohjan Osuuspankki on POP Pankki -ryhmän suurin pankki, jonka pääkonttori sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Kauhajoen ja sen lähikuntien muodostamassa Suupohjan seutukunnassa pankilla on viisi konttoria. Konttorit ovat myös Helsingissä, Oulussa, Torniossa sekä Rovaniemellä. Helmi-maaliskuussa 2022 avataan palvelupiste Poriin. Digitaaliseen asiakaspalveluun keskittyvä POP Easy -konttori palvelee verkon ja puhelimen välityksellä asiakkaita ympäri Suomen.

Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista! Voit lähettää avoimen työhakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä