Hyppää sisältöön
Huijaussoittoja liikkeellä POP Pankin nimissä

POP Pankki Suomen Osuuspankki avaa toimipisteen Kalajoelle

POP Pankki -ryhmän suurin pankki, Suomen Osuuspankki laajentaa toimintaansa ja on avaamassa uuden palvelupisteen Kalajoelle syksyllä. POP Pankki Suomen Osuuspankilla on Rovaniemeltä Helsinkiin ulottuva konttoriverkosto, jota Kalajoki tulee täydentämään.

Suomen Osuuspankki on liiketoimintavolyymeiltaan suurin POP Pankki -ryhmän jäsenpankki, jonka tase on noin 1,65 miljardia euroa ja pankissa on 150 työntekijää. Pankilla on tällä hetkellä 13 kivijalkakonttoria, sekä valtakunnallisesti asiakkaita palveleva digikonttori POP Easy.  ”Uusi toimipiste tulee tukemaan hyvin pankin kasvustrategiaa”, toteaa pankin toimitusjohtaja Timo Kalliomäki.

Länsi-Suomessa on tuleville vuosille poikkeuksellisen paljon investointisuunnitelmia

Kalajoen toimipisteen avaamispäätökseen vaikuttivat mm. länsirannikon positiiviset kasvunäkymät. Investointisuunnitelmia on ns. läntisellä teollisuusvyöhykkeellä poikkeuksellisen paljon. Kasvua hakevan Suomen Osuuspankin konttoriverkosto painottuu jo entuudestaan länsirannikolle, joten Kalajoki tulee olemaan strategisesti tärkeä kohde.

”Kaupungista on muodostunut yrittäjämyönteinen kuva, mikä osaltaan tuki päätöstä toimipisteen perustamisesta”, kertoo Kalliomäki. Uskomme, että voimme tukea paikallista elinkeinoelämää investointien mahdollistajana.

Toimipiste toivottaa tervetulleiksi henkilö-, yritys- ja maatalousasiakkaat

Pankin Kalajoen toimipisteellä suunnitellaan työskentelevän kolme vakituista työntekijää. Rekrytoinnit kahden työntekijän löytämiseksi on jo aloitettu.  

Toimipisteen kantavana voimana tulee työskentelemään kalajokinen ja vahvan maatalous- ja yritysosaamisen omaava Johanna Lindvall.

”Asiakkaat arvostavat henkilökohtaista palvelua, joka voi tapahtua fyysisesti tai verkon välityksellä. Tähän haluamme erityisesti panostaa”, toteaa Suomen Osuuspankin Kalajoen toimipisteen rahoituspäällikkönä aloittava Johanna Lindvall.  

”On mukava olla pankissa, joka ui kehityksen suhteen vastavirtaan kehittämällä uutta ja hakemalla kasvua. Odotan innolla toimipisteen avaamista ja haluan jo tässä vaiheessa kehottaa asiakkaita ottamaan yhteyttä uuteen pankkiin matalalla kynnyksellä”, toteaa Lindvall.

”Esimerkiksi digikonttorissa voimme avata henkilö- ja yritysasiakkaalle kaikki palvelut sähköisten allekirjoitusten avulla konttorissa käymättä, kertoo Lindvall. POP Pankissa asiakas on kuitenkin aina ykkönen ja valitsee asiointikanavansa. POP Pankkien palvelukonsepti on saanut asiakkailta laajaa kiitosta, ja henkilöasiakkaat ovat arvioineet pankin jo 12 kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi pankiksi asiakastyytyväisyydellä mitattuna puolueettomassa EPSI Rating tutkimuksessa. ”Tätä tyytyväisyyttä haluamme jakaa jatkossa myös uudessa toimipisteessä uusille asiakkaille”, toteavat Kalliomäki ja Lindvall.

Lisätietoja; 
Timo Kalliomäki, toimitusjohtaja, POP Pankki Suomen Osuuspankki, puh. 040 523 5068 
Johanna Lindvall, rahoituspäällikkö, POP Pankki Suomen Osuuspankki, Kalajoen toimipiste, 
puh. 040-7530204 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä