Kasvatamme toimintaamme voimakkaasti ja haemme useita uusia tekijöitä ammattilaistemme joukkoon!

Asiakasvastaavat (7)

Suupohjan Osuuspankki etsii seitsemää (7) myyntihenkistä ja aktiivista asiakasvastaavaa monipuolisiin rahoitusalan tehtäviin konttoreillemme Suupohjan alueelle, Helsinkiin, Ouluun ja Tornioon. POP Easyn tiimissä voit työskennellä missä tahansa kivijalkakonttoreistamme.   

Asiakasvastaavan tehtävässä hoidat omaa asiakassalkkuasi ja vastaat henkilöasiakkaiden kokonaisvaltaisista pankkipalveluista, eli käyt asiakkaiden kanssa niin rahoitus- kuin sijoitusneuvotteluita. Tehtävässä kutsut asiakkaitasi säännöllisesti POP Taloushetkeen, jossa kartoitat asiakkaan taloudellisen tilanteen ja neuvottelet nykyhetkeen ja tulevaisuuden tarpeisiin parhaiten sopivat palveluratkaisut. Tämän lisäksi teet aktiivista uusasiakashankintaa. 

Jatkuva osaamisen kehittäminen on meille tärkeää. Tässä tehtävässä pääset kehittymään rahoitusalan moniosaajaksi. Odotamme sinulta myyntihenkistä ja aktiivista asiakaspalveluasennetta, sekä työkokemusta rahoitusalan tehtävistä. APV1 tutkinnon ja ruotsin kielen taidon luemme valintatilanteessa eduksi. 

Lisätietoja asiakasvastaavan tehtävästä antavat konttoreiden palvelupäälliköt ja henkilöstöjohtaja:

Suupohjan alueen konttoreiden palvelupäälliköt:
Marita Tuominen p. 020 166 6405
Heidi Hannela p. 020 166 6130
Ann-Christine Ingves p. 020 166 6592

Digikonttori POP Easyn ja Tornion konttorin palvelupäällikkö Satu Nurmos p. 020 166 6475
Oulun konttoreiden palvelupäällikkö Orvokki Pesonen p. 020 166 6267
Helsingin konttorin palvelupäällikkö Tiina Kallio-Kokko p. 020 166 6305

Henkilöstöjohtaja Paula Nygård-Ojanperä p. 020 166 6115 

Sijoituspäälliköt (2)

Suupohjan Osuuspankki etsii kahta (2) myyntihenkistä ja aktiivista sijoituspäällikköä vaativiin sijoitusneuvonnan myyntitehtäviin Suupohjan alueelle. Tehtävässä kontaktoit ja tapaat sijoitusasiakkaita ja autat heitä löytämään omaan tilanteeseensa parhaat sijoitusratkaisut. Tämän lisäksi tuet konttoreidemme asiakasvastaavia heidän sijoitusasiakasneuvotteluissaan, ja tarvittaessa järjestät koulutuksia henkilökunnallemme. 

Odotamme sinulta vähintään olemassa olevaa APV1 tutkintoa, sekä kokemusta ja tietotaitoa henkilöasiakkaiden sijoitustuotteista ja -palveluista. Tehtävässä tarvitset omaa autoa. Valintatilanteessa ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

Lisätietoja sijoituspäällikön tehtävästä antavat:

Liiketoimintajohtaja Harri Kiviharju p. 020 166 6125
Henkilöstöjohtaja Paula Nygård-Ojanperä p. 020 166 6115 


Työnantajana tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen tehtävän henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitusratkaisujen parissa sekä mahdollisuuden toimia todellisena rahoitusalan moniosaajana.
  • Koulutus- ja kehitysmyönteisen työympäristön, jossa voit syventää ammattitaitoasi esimerkiksi sijoitusten, lainaamisen sekä vakuutustuotteiden alueilla tai laajentaa osaamistasi yritysrahoituksen pariin.
  • Matalan organisaation, jossa pääset vaikuttamaan työhösi sekä halutessasi kehittämään toimintaamme laajemminkin.  
  • Tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa voidaan tutkitusti hyvin.
  • Luotettavan työnantajan ja hyvät henkilökuntaedut (esim. henkilöstörahastomalli, lounas- ja liikuntaedut, tyky-raha, korkoetuja).
  • Mahdollisuuden tehdä töitä osittain etänä sekä liukuvan työajan.

Näin haet: 

Oletko sinä etsimämme asiakasvastaava tai sijoituspäällikkö? Lähetä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: rekry@suupohjanosuuspankki.fi Kirjoita sähköpostin aihekenttään mihin tehtävään ja konttoriin haet. Kerro hakemuksessa myös alustava palkkatoiveesi.   
Lähetä hakemuksesi viimeistään ma 7.12.2020. Käymme hakemuksia läpi koko ajan ja voimme täyttää paikkoja jo hakuajan kuluessa. 

Avoimet työhakemukset

Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista! Täytä avoin työhakemus alla olevan painikkeen kautta ja liitä mukaan kirjallinen hakemus ja CV:si. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Jätä avoin hakemus