Myyntineuvottelijoita Kristiinankaupungin konttoriin

 

Tehtävässä vastaat henkilöasiakkaiden rahoituspuolen monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä. Tapaat asiakkaita kasvotusten tarjoten heidän elämäntilanteeseensa sopivia palveluja ja ratkaisuja niin pankin rahoitus- kuin sijoituspuolelta. Hankit myös aktiivisesti uusia asiakkaita.

 

Odotamme sinulta tavoitteellista, positiivista ja myynnillistä työotetta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Hoidat asiakaskohtaamisia sujuvasti niin suomen- kuin ruotsin kielellä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, sillä tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä kohti rahoitusalan asiantuntijuutta. Jos omaat kokemusta alalta tai sijoituspalvelututkinnon (APV1) helpottaa se työtäsi. APV1 on mahdollista suorittaa työn ohella Suupohjan Osuuspankin kustantamana. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen ja muut erittäin kattavat edut luotettavassa, vakavaraisessa pankissa. Pääset osaksi energistä ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollista kehittyä rahoitusalan moniosaajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ekholm 040 524 5554 / paivi.ekholm@wasatalent.fi
Lähetä työhakemuksesi viimeistään 2.2.2020 suoraan WasaTalentin sähköiseen rekrytointijärjestelmään ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi.

Rekrytointiprosessia hoitaa WasaTalent Oy, joka on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys.

 

Avoimet työhakemukset

Olemme aina kiinnostuneita uusista osaajista! Täytä avoin työhakemus alla olevan painikkeen kautta ja liitä mukaan kirjallinen hakemus ja CV:si. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli osaamistasi vastaava työpaikka tulee hakuun.

Jätä avoin hakemus