Nyt kannattaa viettää hetki pankkiasioiden parissa verkossa! Voit voittaa upean Sony UHD-TV:n!

POP Verkkohetki on etänä toteutettava pankkitapaaminen. Siinä videoyhteyden välityksellä voidaan keskustella pankkiasioista lähes samalla tavalla kuin kasvotusten paikan päällä.

Arvomme n. 800 euron arvoisen Sony 49" Ultra HD 4 K TV:n kaikkien Suupohjan Osuuspankin POP Verkkohetkessä 1.4. - 30.6.2020 välisenä aikana olleiden kesken. Tutustu arvonnan sääntöihin tästä.

Telkkari2

POP Verkkohetkellä hoidat pankkiasiasi kaikkialta maailmasta - vaikket olisi POP Pankin asiakas.

Verkkohetki on videotapaaminen sinun ja pankin asiantuntijan välillä. Varaa POP Verkkohetki POP Pankin ajanvarauksesta, puhelimitse tai verkkopankkiviestillä. Jos olet jo varannut verkkohetken, voit liittyä siihen alta.

Liity POP Verkkohetkeesi

Helppoa ja nopeaa asiointia verkkotapaamisella

POP Verkkohetken avulla voit hoitaa myös vaativat pankkiasiat luottamuksellisesti oman tutun yhteyshenkilösi kanssa. Mikä parasta, voit hoitaa asiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii ja missä ikinä oletkin. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset, tietokoneen ja verkkoyhteyden! 

Asiakkaamme luottavat verkkotapaamiseen niin säästämiseen, sijoittamiseen kuin lainoihinkin liittyvissä asioissa. Tiesithän, että voit varata POP Verkkohetken, vaikket vielä olisikaan POP Pankin asiakas? Myös muut perheenjäsenesi voivat osallistua verkkohetkeen.

Ennen POP Verkkohetkeä:

  • Ota esiin verkkopankkitunnuksesi
  • Varaa mukaan tarvittavat paperit
  • Varmista, että olet tilassa jossa voit puhua häiriöttä

Näin aloitat POP Verkkohetken:

  1. Kopioi POP Verkkohetki -kutsuviestissä ollut liittymiskoodi.
  2. Siirry poppankki.fi-sivustolle ja valitse sieltä POP Verkkohetki. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi ja liitä liittymiskoodi sille varattuun kenttään. Testaa laitteisto ennen tapaamiseen liittymistä.
  3. Aloita tapaaminen napauttamalla aloituspainiketta.