Hoppa till innehåll

POP Banken inleder samarbete med PURO Finance Oy – en snabb finansieringsprodukt för företag planeras redan

POP Banken har undertecknat ett samarbetsavtal medfintech-bolaget PUROFinance, som specialiserat sig på fakturafinansiering. Syftet med samarbetet är att utveckla POP Bankens finansiella tjänster för företagskunder. 

POP_PURO_partners_logot

”Företagens finansieringsbehov varierar allt mer i realtid på grund av marknadernas och konsumtionsbeteendets cykliska struktur. Vi på POP Banken vill svara på företagens behov med ett allt mer flexibelt sortiment av produkter och tjänster. PURO Finance har en mycket gedigen kompetens inom finanssektorn och fintech. Samarbetet med dem möjliggör en agil produktutveckling som ger våra kunder genuint mervärde”, säger POP Bankens affärsverksamhetsdirektör Jaakko Pulli och fortsätter: ”Vårt mål är att lansera en ny företagsfinansieringsprodukt i början av sommaren”. 

”Enligt ESPI Ratings undersökning om nordiska banker har POP Banken de nöjdaste kunderna. Vi på PURO får genom samarbetet en fantastisk möjlighet att se hur POP Banken genomför sin vision som en agil och mycket digitaliserad aktör och att vara med om att utveckla fina kundupplevelser även framöver. POP Bankens konkurrensfördelar utgörs av snabbt och kundorienterat agerande, som syftar till att hänga med i kundernas föränderliga servicebehov”, säger PURO Finances vd Junno Roine. 

PURO-Finance-POP-Pankki-yhteistyo-Tuomas-Helle-Junno-Roine-Jaakko-Pulli
Från vänster Tuomas Helle och Junno Roine från PURO Finance och Jaakko Pulli från POP Banken. PURO och POP Banken har startat samarbete för att vidareutveckla finansiella tjänster.

 

POP Banken är en finländsk finansgrupp, som består av 21 POP Banker, centralkreditinstitutet Bonum Bank Ab och POP Försäkring, som tillhandahåller skadeförsäkringstjänster. I sin affärsverksamhet fokuserar POP Banken på privatkunder samt små och medelstora företag. POP Bankgruppens vision är att vara en bank som förenar personliga och digitala tjänster och som har den bästa kundnöjdheten och fattar beslut snabbt. 

PURO Finance Oy är ett finländskt finansieringsbolag som med hjälp av sina partner förenar sina kunders fakturering, finansiering, inkasso och bokföring. PUROs mål är att tillhandahålla tillförlitliga och smidiga finansiella lösningar för alla. Deras agerande baserar sig på en gedigen kompetens inom finanssektorn och finansteknologi av toppkvalitet. 

Ytterligare information: 

Jaakko Pulli, affärsverksamhetsdirektör, POP Banken,
tfn 050 420 0925
 
Junno Roine, vd, PURO Finance Oy, tfn 050 522 6037  

 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt